031 559 553     Kontakt

Prijava na e-novice

Zima pomlad 2018

Image title

Analiza zime v pomlad, praznovanje prehoda letnih časov, ekvinokcija in preobrazbe osebnih ustvarjalnih prvin z naravo, se bo odvijalo na Delavnici Devin 24.03. Tokratna zima je pokazala signale stopnjevanja ekstremnih tendenc, v veliki meri občasno umaknjeno odvrnjene ognjene podpore, s simptomi oslabljene toplote in slabotnih stimulacijskih subtilnih nosilnih sil. Pri presoji take vrste pojavov, se je za izogibati instant površnim tolmačenjem. Vaditi velja poglobljeno čuječe opazovanje, s sistematičnim kvalificiranjem njihove učinkovanosti v planetarnem telesu. Razpiranje in odmevanje tovrstnih indicev, so apel spominjanja na prihajajoče neizogibne nove zemeljske spremembe.

Navajam svoja aktualna opažanja, da se podnebne spremembe vsako leto drastično zapleteno za 3x spotencirajo. Taki podatki sicer trenutno niso kakšno presenečenje. Osupljive ugotovitve vzniknejo po večletnem razširjenem zaznavanju, običajno v ciklusih 7 let. Sproti pa se redno spremlja kazalnike nenadnih abnormalnih paradoksalnih ekoloških dogajanj, s ciljem prisotnega odnosa zavedanja in orientacije. Ekologija je v osnovi odnos in zavestna drža. Pasti pasivne odsotnosti so najslabša izbira. Na delavnici se bomo uglasili z frekvenco nove Zemlje, ki se poraja v postopnem odpiranju večdimenzionalne zavesti. Prežema nas od spodaj in od zgoraj.

Image title

Program delavnice bazira na identificiranih duhovno energijskih počelih Devina, domala matično primernih za tovrstno uglaševanje, tečaj geomantije in meditativna najdenja navdihov. Markantni naravni viri so prepoznani z geomantijsko raziskavo energijskega omrežja devinskih območij krajine.

Delavnice geomantije mentorsko vodim z motivom premagati sodobno nelagodje, ki izhaja iz duhovne odtujitve s sabo in naravo, za vzpostavitev ponovnega dialoga in doseganje sprave, spoja in sodelovanja z duhom časa. Opremljene so z vajami aktivne imaginacije uglaševanja na nova stanja zavesti Zemlje, ki so na prvinskih lokacijah veliko bolj dostopna. Apliciramo jih v sintezi sproščanja individualnih in univerzalnih ustvarjalnih sil Zemlje. 

Delavnice so osebna ekologija,  za vrnitev k vrednotam višjega razvoja posameznika, katere umanjkajo v tej razbohoteni dobi razuma. Pomagajo presegati zaznamovane zavajajoče, zatrte, vsiljene, ustrahovane, morbidne ali nevrotične domneve, toda spodbujajo slediti drami dogajanja, kreativno z ozaveščanjem, z uveljavljanjem svoje zaznave in stališč ter izpovedovanjem osebnih izkušenj. Tako zagotovimo razkrivanje latentnih potencialov. V skupinski dinamiki eden drugemu krepimo ritem. Skupinsko vzdušje daje ogledalo vsakemu udeležencu.

Fenomene daljnosežnih globalnih sprememb, osvobajanje podedovane kolektivne psihe in duhovno ozadje našega bivanja raziskujem v notrišnjem silno vseprežemajoče aktivnem geopolju Zemlje. Odpira se v ciklusih, z vedno novimi vali preobrazb, za vse elemente v naravi. Globalni vzrok že desetletja je meddrugim trenje med staro in novo paradigmo življenja in eksistence.

Nagovor toka časa in prostora velja sproti spremljati in izkušati lastne izzive in avanture, v luči pozitivnih sprememb. Aktualna stanja prepoznavati kot svetovni nazor in jih zazreti navznoter, ponotranjiti in prepoznati novo priložnost za odpiranje novih poglavij udejstvovanja v družbi in okolju.

Letošnji prehod iz zime v pomlad bo lahko energijsko sunkovit za slehernika, kateri je preveč vezan na stare kolektivne sheme delovanja. Delavnica Devin 24.03. 2018 omogoča uglasitev v skupini sonaravnega doživetja prostora, da se vstop v pomladni ciklus prizemlji s karseda gotovo kapaciteto za nova presenečenja izkušenj pomladi.