031 559 553     Kontakt

Robi Lavin

Robi Lavin se z geomantijo profesionalno in poklicno ukvarja od leta 1999 in dolgoletne izkušnje so mu prinesle številna nova spoznanja, odkritja in seveda uspešno zaključene projekte, ki odražajo moč in uporabnost starodavnih znanj v sodobnosti.
Na podlagi izkušenj in pridobljenega znanja je izoblikoval uspešne metode in pristope dela z ljudmi in in prostorom za izboljševanje kvalitete življenja. Za zdravljenje in harmonizacijo uporablja metodo litipunkture . Izvaja preglede zdravja prostorov. V arhitekturnem načrtovanju pri gradnji hiš in naselij deluje v smeri integralnega projektiranja. Posebej se posveča projektom geomantijske zasnove in sonaravnega trajnostnega razvoja.
Ena izmed dejavnosti, kjer so rezultati specifično pomembni v poslovnih spremembah, je tudi svetovanje podjetjem in pomoč pri izboljševanju poslovne uspešnosti s holistično avtentično prakso. Pri delu s podjetji se celovito ukvarja tako s prostorom kot z zaposlenimi ter z uporabo različnih metod zagotovi daljnosežne rezultate. V letu 2010 je prejel posebno priznanje Gospodarske zbornice Slovenije za inovacijo imenovano geomantijsko-poslovno svetovanje.

Od samega začetka sodeluje z ženo Karin, samostojno kulturno delavko, ki se ukvarja z izobraževanji, senzibilizacijo, oblikovanjem, artpunkturo in likovno ustvarjalnostjo. Robi je vsestransko aktiven, tako na poklicnem področju geomantije, kjer poleg proučevanja starih tradicij neprenehno duhovno inovativno razvija nova delovna spoznanja in študije ; kot tudi na področju ustvarjalnosti, športa, borilnih veščin, meditacije v gibanju, izletnikovanja v naravi in kreativnega povezovanja z ljudmi. Robi svoje bogato znanje in izkušnje predaja tudi v obliki izobraževanj in delavnic v naravi, saj se zaveda, da s širjenjem znanja odpira vrata v bolj zdrav in zadovoljnejši jutri