Potencial tebe in Zemlje

PRIORITETA PREOBRAZBE

Potencial tebe in Zemlje je poudarjeno izpostavljen, kot prioriteta pri preobrazbi. To je tako logično, čeprav pogosto podcenjeno in odmaknjeno iz zavesti, zaradi obilice obveznosti in rutine nezaželjenih motečih faktorjev. Želja postati drugačen, bolj koristen okolju, predvsem v izpolnitvi svojega poslanstva, je vedno vodilo, ki mu sledimo. Toda realno gledano, potrebuje izpolnitev svojih in univerzalnih pogojev, biti poistoveten s tem potencialom.

ŠOLA DANAŠNJEGA ČASA

Učiti se preobrazbo je šola današnjega časa. Vključuje naš skupni civilizacijski hologram nastajanja nove resničnosti. Pogoj za uspešno napredovanje je poslavljanje od stare zgodbe, ki nas veže v slepo ulico. Značilna je za dobo polarizacije in nasprotovanja, konfliktnosti in napetosti bojevanja med dvema poloma. Preobrazba uči kako postajamo zreli za združevanje različnosti in medsebojno sodelovanje.

SOBIVANJE Z ZEMLJO

Ker smo kot civilizacija postavili za krono razum in digitalizacijo, nas čaka veliko dela pri duhovnem prebujanju in prizemljevanju. Potrebujemo strokovna znanja, ki soustvarjajo z inteligenco narave, si medsebojno pomagajo pri odpiranju srčnih vrednot in razvijajo kreativnost za boljši jutri. Temelj nastajanja novega je večdimenzionalno sobivanje z Zemljo. Preprosto povedano: dovolimo duši da živi odprto in nas navdihuje.

NOVA EKOLOGIJA

Osrednja enigma tega časa je planetarna preobrazba skupnega prostora bivanja. Utripa kjerkoli, pri tebi doma, na drugem koncu sveta, v tvojem kraju, vsepovsod prežemajoče. Tega se premalo zavedamo kaj pravzaprav pomeni preobrazba frekvence Zemlje, vkolikor ne vključimo sebe v ta proces globalne-osebne transformacije. Potem tudi pojavi podnebnih sprememb dobijo svoje mesto v razumevanju nove ekologije.

ENERGIJSKO TELO ZEMLJE

Zemlja ima svoje energijsko telo, ki nas prežema in objema. Vsaka pokrajina in lokacija bivanja utripa v svojem energijskem polju. Bolj kot je dinamično in vitalno, bolj smo zadovoljni in zdravi. Nova ekologija zdravje pojmuje enako: duhovno in telesno

PROGRAM ŽIVLJENJA

Nehajmo se neprenehno pritoževat kaj nimamo. To so kolektivne sence, ki nas silijo v program prikrajšanosti za obilje, radost in radoživost izkušenj. Bodimo pripravljeni na preobrat tega programa. Ko se srečamo s priložnostjo zdravljenja in sodelovanja, se odpre nov tok sprememb. Postajamo bolj dovzetni za lepoto, nove izkušnje in sprejemanje napredka: kako zaobjeti obilje preprosto živo.

UGANKE

Uganke so zato da raziskujemo svoj življenjski položaj. Nič ne naredimo, ko samo premlevamo problem v njegovi paradigmi ujetosti. Poglej v skrivnost uganke in se z njo ukvarjaj. Ima veliko obrazov. Spoznavamo te like, ki igrajo vlogo v zgodbi uganke. Odgovori nam dajejo upanje in razkrivanje pomena usode ter osvobajanja kreativnosti.

NAVDIHI PREIZKUŠENIH PRAKS

Intelektualni, telesni in duhovni razvoj naj bi bili enakomerno usklajeni, če želimo uravnoteženo počutje in rezultate našega sodelovanja. Družbeni trendi nas silijo k standardu, ki je vsiljeno determiniran s superegom. Balon takega početja prej ali slej poči. Kaže se na ekonomskem, osebnostnem ali delovnem področju kot potrošnja energije v slepilo. Iskati velja vzorne primere, ki kažejo luč razsvetljenja do teh slepil. Z drobnimi navdihi na preizkušenih praksah in modelih zdravih pristopov preobrazbe

BIVALNI PROSTOR

Zakaj je bivalni prostor odločilen za naše počutje dolgoročno. Zakaj je temelj učinkovitosti v delu delovni prostor. Zakaj je zemljišče vrta osnova naše vitalnosti prehrane. Poudarek pri razumevanju življenjske energije bivanja je usmerjen v avtentičen hologram. Energijsko – informacijski zapis stavbe in lokacije bivanja govori: kakšna je razvojna sposobnost in ranljivost stanovalcev. Ko spoznamo značaj in zdravje ambienta holistično, se odprejo možnosti za aktiviranje preobrazbe.

VSAK KRAJ IMA SVOJ OBRAZ

Vsak kraj ima svoj obraz. Kaže svoj karakter okolju, obiskovalcem in samemu sebi. Ta obraz je lahko nasmejan, zagrenjen, jezen, velikodušen, prijazen itd. Je skupek obrazov prebivalcev in prostorskih elementov tipologije kraja. Kako pomagati pri preobrazbi kraja, da dosežemo zdravilne učinke temu obrazu, ni samo vprašanje razvojnih projektov. Pri tem izzivu se namreč odpira tudi izziv soočenja z identiteto prostora: kje so odtenki lažne osebnosti, ki potrebuje spremembo pri kazanju pristnosti.

DOM JE TVOJE DRUGO TELO

Zdrav duh v zdravem telesu, je pojem ki ga poznamo kot priporočilo za zdravo življenje. Ta zakonitost je holistično prepletena na več ravneh. Naše telo predstavlja tudi dom in delovni prostor. Vsak premik v energijski higieni, očiščenju in kultiviranju ambienta, vpliva neposredno na telesno zdravje stanovalcev. Prenova, gradnja, preureditev ima direktni vpliv tudi na kakovost bivanja in energijsko polje telesa hiše. Zdravljenje duhovne razsežnosti prostora vedno vzpostavi preobrazbo v telesnem počutju in poslanstvu skupnega organizma bivanja

TVOJA ZGODBA

Kakšna je tvoja velika zgodba? Kdaj si presegel sebe? K čemu stremiš, pri pripravi preobrazbe za presežke? Te motivira novo, tudi tisto ki je neznano? Ali rad sodeluješ pri skupnih srečanjih, ki ti pokažejo ogledalo pri tem vprašanju? Tako se soočamo z dilemami in izzivi vsi, ko se sprašujemo: kaj narediti za resnično zadovoljstvo duše sodelovanja.

PROJEKTIRANJE NOVE ZGODBE

Ko projektiraš novo zgodbo v prostoru, imaš priložnost postati boljši človek odprtega srca. Poslušaj prostor kaj ti govori. Pokaži mu svoj priklon in sodeluj z njim z vsemi čutili, čimbolj odprto za nova spoznanja.

DOMOVANJE

Najbolj neposredna lekcija učenja je na lastnem pragu, tam kjer živiš, noter v tvojem domu in kraju bivanja. Tam je ogledalo direktno postavljeno do tebe, tvojih subtilnih značilnosti razvoja, ranljivosti in posebnosti potenciala preobrazbe. Vkolikor to sprejmemo kot poseben poligon izpopolnjevanja, sodelovanja in kreativnosti, smo pošteni do sebe in drugih. Krepimo temelje in podlago za nadalnji razvoj v širšem okolju.

IZBOLJŠAVE

Ne obupuj, če ni po planu. Morda je ta plan zastarel. Išči izboljšave v doseganju zadovoljstva, kadar ti uspe doseči zastavljene korake k cilju. Tako bo novi korak bistveno bolj okrepljen z energijo duše skupnega sodelovanja.

SODELOVANJE

Sodelujemo skupaj v spremembi, ko se pojavi priložnost. Poglejmo kako je v drugem prisotna zgodba, ki je del mozaika pokrajine naše eksistence. Raziskujemo prebujanje preobrazbe, kako kaže obraz zdravljenja in ustvarjanja novega

GONILNA SILA

Premikaš se naprej toliko -kot hočeš s svojo voljo. Pozoren bodi na čustva, ki so enako gonilna sila premikanja dobrega počutja. Srčika dogajanja so odnosi in ravnotežje principov preobrazbe.

VODILO V ODNOSIH

Pomagat drugemu ko potrebuje pomoč je naše vodilo. Kaj pa ko boš ti potreboval pomoč, dovoli si enako prejeti podporo, ki jo potrebuješ. Današnji čas nas testira: koliko si resnično upamo pogledati ven iz okvirja obstoječe paradigme. Pasti nastavljene da jih spregledamo in potem predelamo, silijo v izolacijo, obenem pa v množično razpršenost, kjer te pravzaprav ni nikjer. Prisotnost v odnosih, z namenom zdravljenja, solidarnosti in kljubovalnosti preizkušnjam, nas bo peljala naprej v tem toku preobrazbe

POMOČ OKOLJU

Bolj kot pomagaš okolju, bolj si deležen osebne preobrazbe. To gre vedno skupaj. Razen če zanikaš pomen transformacije, ki se odvija prežeto med tabo in tvojim delovanjem. Velik del novih sprememb prejemamo kot dodano vrednost širjenja zavesti, kot rezultat dejanj podpore in pomoči okolju. Tako rastemo k novim ciljem.

BAZIČNA MATRIKA

Podpora v lokalni skupnosti, kraju kjer živiš in tvojem domovanju je bazična matrika. Odpira se v odnosih medsosedskih priložnosti preobrazbe. Prostor se prebuja v lokacijah, ki nosijo te vrste zrelost. Ko jih podpremo, zdravimo in kultiviramo, se ta hologram prelije v zavest kraja- kot nova kvaliteta osrečevanja in osmišljenosti skupne identitete bivanja

SRČNA DEJANJA

Preden uspeš v zgodbi, ki jo ustvarjaš s srcem, si na poti pridobivanja izkušenj v prostoru in času. Vse to se redno zapisuje v notranji matrici tvojega duhovnega vira. Kadar resnično pomagaš okolju, se ta zapis ustvari v širšem hologramu kraja ali pokrajine. Vsako srčno dejanje ustvari veliko novih priložnosti za sodelovanje in medsebojno mreženje. Bližje se čutimo eden ob drugem. Bližje smo govorici pokrajine. Vsi si želimo dialog.

ZAUPANJE

Zaupanje v sodelovanju je bistvena komponenta. Izhaja iz zaupanja vase. Takrat ko preverimo vse koordinate projekta ali skupnega dela, je na vrsti odprtost za nove izkušnje. Razvija se z zaupanjem v učenje novega. Brez te kvalitete smo ujeti v številne mentalne špekulacije. Zaupajmo v neznano, ki nosi seme evolucije znanega. Upajmo si početi nenavadne poteze, ko nas vodi intuicija.

ODLOČITVE

Tvegaj, ko te pokliče glas srca pokrajine. Tudi če nisi prav prepričan v glavi, sledi srcu. Sčasoma se bo glava spametovala s svojimi koncepti in idejami. Razen če so racionalni pomisleki tako logično oteženi z omejitvami, ki te držijo v zaprti coni, brez možnosti preobrazbe. Zato se intuitivno odločaj. To pomeni: celostno odkrij sliko situacije stanja in vizije, ki nastaja v celem tvojem organizmu

VPRAŠANJA IN ODGOVORI ZA ZDRAVLJENJE

Ali verjameš v ozdravitev tvoje notranje rane? Kakšne pogoje si postavljaš pri odločitvi za vstop v preobrazbo? Imaš dovolj povratnih informacij o tvojem stanju? Si pripravljen narediti vse kar kliče po spremembi? Vkolikor je odgovor pritrdilen, potem se predaj procesu z vsem srcem in sodeluj s strokovno pomočjo toliko časa, dokler ne postaneš suveren v samostojni izvedbi samozdravljenja.

VSTOP V ZDRAVLJENJE

Vstopi v zdravljenje raziskovalno, radovedno in sodelovalno. Pusti se presenetiti, ko vstopiš v proces preobrazbe. Opazuj sebe iz več zornih kotov. Poglej kako se odpira širše ogledalo tvoje zgodbe. Ali vidiš tudi druge, kako so s tabo povezani na nov način?. Preden se soočiš s temnim delom sebe, naj te zaobjame sveta razsežnost zdravljenja.

NAPREDOVANJE

Ko napreduješ, zapusti star okvir. Nanj se večkrat preprosto navadimo. Zato ker potrjuje naš status pomembnosti. Toda sčasoma se to izpoje in potrebujemo novo vlogo. Bolj kot napredujemo, bolj je ta vloga čista, v odnosu do projekcij kolektivnih mask všečnosti. Izziv ti postaja biti pristen in neposreden, pri izražanju resnice in vodenju poslanstva za skupne cilje.

CIKLI

Vsakič znova vadi preobrazbo. Prihaja v ciklih. Vsakič znova se podamo novi priložnosti za sodelovanje. Tako postajamo bolj sigurni, pri soočanju z intenzivnimi ekološkimi in osebnimi spremembami. Sprememba je stalnica in nas pozdravlja pred okoljem bivanja in v njem.

MREŽENJE

Ko opraviš aktualno delovno nalogo, se odpre nova priložnost nove naloge. Če želiš napredovat, tudi z nagrado za zaslužen trud, deli rezultate tega dela v čim širši spekter mreženja v okolju. Potem bo nagrada ozemljena v krogu podpore srčnega omrežja, ki ti vedno podari več kot pričakuješ po matematični logiki.

SKUPNO OGLEDALO

Neguj mrežo v kateri sodeluješ. Prispevaj k preobrazbi, ki jo skupaj razvijate. Opazuj spremembe in spremljaj odpiranje nove resničnosti, ko se menjajo ciklusi. Bodimo pozorni na posebne trenutke, ko se zagledamo v skupnem ogledalu. Povejmo si večkrat, kaj vidimo v tem ogledalu.

ODPUŠČANJE

Nevtraliziraj jezo in obsojanje, če želiš pokazati učinek v skupni razpravi, sestanku ali osebnem pogovoru. Nehaj vleči zamere v sebe in druge, če želiš definirati novo poglavje življenja. Odpuščaj vsak dan, ko se lotevaš zdravljenja stare rane. Vse to slišimo znotraj nas, kadar nastopi čas za resno delo na sebi in skupno preobrazbo

REŠEVANJE IZZIVOV

Rešuj svoje izzive redno. Še posebej ko si v pomembnem projektu ali zgodbi zdravljenja. Naj ti to postane poseben užitek. Sicer se velik potencial spremembe ne more izraziti skozi tebe v nove okoliščine prostora in časa. Ustvarjalno delo ponuja vpogled do izzivov iz perspektive inspiracij, iz katerih izhajamo pri praktičnih dejanjih

RAZISKOVANJE

Raziskuj nezavedno. Vabilo prihaja neposredno iz globin naše dnevne izkušnje posebnih situacij. Te se nas dotaknejo kot ključ k novim odkritjem. Dotik je lahko v bolečini, zanosu, strasti, veselju, ideji ali inspiraciji. Bolj kot raziskujemo nezavedno, bolj smo sigurni pri prepoznavanju skrivnosti naših nalog.

OSREČEVANJE

Ne delaj si utvar, ko se zapiraš pred lastnimi željami. Opozorila življenja nam vedno direktno sporočajo, kako narobe se je tako blokirati. Brez upoštevanja lastnih potreb in poguma pri izpolnitvi, postajamo zaprti do toka blagostanja in sodelovanja. Posledično se ugaja le željam drugih. Saj se s tem postaviš v neravnovesje. Zato iščimo pot polnega urnika, z dejanji potrjevanja in osrečevanja.

ČUJEČNOST

Invalidnost moderne odtujitve od narave je opozorilo sleherniku. Čutila se zakrnijo in postanejo zaprta. Vzrok za tako invalidnost čutenja sebe, okolja, narave, živali in soljudi – je kompleksen problem modernega življenja v svoji senčni strani obstoja. Kako se rešiti iz te ujetosti je naše skupno civilizacijsko vprašanje. Poleg nujnosti sonaravnega izobraževanja v šolah, lahko veliko pripomore pri preobrazbi turizem poglobljenega doživetja, ki uči prizemljevanje z elementi narave, čuječnost in prebujanje intuicije.

ZNAMENJA

Potovanje v preobrazbo je pot po labirintu. Tisti ki pozna te vrste skrivnosti, te lahko spominja in spodbuja pri prehodih, zavojih in skritih poteh do cilja. Pomembna ni samo potrpežljivost in raziskovalnost. Labirint preobrazbe ti kaže ogledalo: kako sodelovat z duhovnimi znamenji, ki jih srečuješ na tej poti

BISTVO PREOBRAZBE

Povezuj se z naravo odločen postati soustvarjalec Zemlje. Nastaja nova resničnost. Prebujaj zavedanje o potencialih samozdravljenja in se aktivno ukvarjaj s tem vprašanjem. Glas duha pokrajine se tako oglaša dnevno- vsakič k poskušamo narediti korak bliže sebi, vsakič ko poskušamo odtegniti pozornost stran od motilcev medijskega vpliva propagande, vsakič ko poslušamo govorico bitij narave: kako se prizemljiti z vodo, zemljo in povezati z zrakom in ognjem kot bistvom preobrazbe.

SPROSTITEV STRESA

Za veliko zdrsov iz želene pozicije uspeha je krivec stres. Tudi dodatne želje po izpolnitvi ni mogoče doseči. Stres drži frekvenco v kritičnem pragu, ko je telo obremenjeno z energijskimi motnjami. Zdravljenje v naravi, poglobljena doživetja in druženja na markantnih krajih so recept preproste sprostitve stresa. Vkolikor taka praksa postane redna vadba, smo nosilci skupne preobrazbe.

NARAVNA FREKVENCA

Zaradi številnih stresnih frekvenc okolja, postaja potreba biti del narave vedno večja. Vadimo in se učimo spajanja z naravno frekvenco. Bistven preobrat dosežemo v svojem delovanju, ko to frekvenco prenašamo v krizne situacije. Sicer nas taki primeri preveč obremenijo. Umetnost vzdrževanja dobre telesne in duhovne kondicije, je naše vodilo preobrazbe.

ZATOČIŠČE V NARAVI

Najdi si zatočišče v naravi. Bodi sam s sabo. Najmanj kar rabiš za dober učinek soočanja s sabo je: dobra lokacija brez prostorskega stresa, s čimbolj blagodejno kvaliteto frekvence Zemlje in podpore duha pokrajine ter tvoja osebna odločitev: pogledati se v miru v ogledalo kdo si in kdo nisi, kaj je resnično in kaj je iluzija, kaj pravzaprav želiš za biti iskren.

DELO V SKUPINI

Delo v skupini ima potencirane učinke. Še posebej ko skupaj izvajamo posvetitev za dobro okolja, zdravljenje, kreativne presežke in timbildinge. Na podlagi krožnice, ki se ustvari med sodelujočimi, nastaja dodana vrednost medsebojne podpore in presenečenj preobrazbe.

DIALOG

Ko odpreš podzavest večje skupine, organizacije ali projekta, se srečaš z neznanimi pojavi. Ti so pravzaprav znani, le da so potisnjeni iz zavesti. Zaradi zatiskanja oči pred soočanjem kaj te čaka pri preobrazbi. Posledično plačuješ ceno tega potiskanja. Saj povzroča neugodne stranske učinke. Kdaj ukrepaš pri soočanju za izvesti potrebno spremembo je ključno vprašanje, kako drugemu in sebi odpreti dialog izmenjave energije.

TERAPIJA

Naravna terapija je preprosta, pristna in prisotna v prežetosti z živostjo narave. Obisk zdravilnega kraja je darilo, ki ga velja prejeti s priklonom do Zemlje. Ko se terapija začne, pojdi do konca. Največja radost pride, ko odkriješ svoj notranji zaklad. Tam je vir ozdravitve. Vse zunanje aktivnosti so pomagala. Izvorna pomoč izhaja iz vira, ki ga nosiš v sebi. Do tja prideš s srcem do bolečine in naklonjenosti do svoje zgodbe.

Terapija ni posiljevanje drugega. Niti ni ravnodušna pozicija nevtralnosti. Terapija je sodelovanje s procesom preobrazbe. Odpira se toliko kot hočeš. Terapija je trening dela na sebi in upoštevanja napotkov zdravljenja. Zdravilo je tudi lahko: sprememba mišljenja, z vadbo doseganja notranjega miru in prizemljitve z naravo. Preberi več: Terapija – Geomantija

KAIROS

Zamujanje ali prehitevanje potegne odklon tudi v prostoru. Fokus uresničevanja naših nalog vedno išče primerno prostor-časje. Tako se učimo pomen kairosa. Po tradiciji princip realizacije ob pravem času.

PARTNERSTVO

Partnerstvo je pojem, ki nas usmerja k srčiki vrednot. Ko se učimo iz ogledal partnerstva, duhovno zorimo za širša ustvarjalna partnerska sodelovanja. Smer razvoja se tako odpira za nove potenciale medsebojnega učenja, v notranji in zunanji dinamiki sprememb.

Priložnosti za prebujanje vitalnega potenciala pokrajine prepoznavamo na več načinov. Poznamo sistemski pristop in neposredni na terenu med ljudmi. Oba je vredno kombinirat v partnerstvo.

SKUPNOST

Projekt tvoje zgodbe je vreden največ. Vrednotenje po pomenu novega in koristnega za skupnost, je tisti kriterij, ki nas uči spoštovanja preobrazbe srca. Ko se lotiš graditi nove temelje samemu sebi in skupini sodelujočih, te podpre prostor nastajajočega holograma nove zgodbe

PRAZNOVANJE

Koliko praznuješ rezultate svojega dela. Kako podeliš nastalo spremembo med soustvarjalce zgodbe. Ali neguješ hvaležnost, tudi ko te življenje postavi v napredovanje. Vsakič ko nas nagovori kolektivni genij ali osebna vest k molitvi, bodimo iskreni in pripadni glasu preobrazbe.

PRESEŽNO

Glej širše in globlje. Opazuj prihodnost kako se ti približuje. Kreiraj skupno vizijo in presegaj koncepte razuma. Vsak dan se zazri v trenutek presežnega

POTENCIAL Z ZEMLJO

Vedno več nas je, ki razmišljamo, čutimo, zaznavamo, meditiramo na skupni potencial preobrazbe z Zemljo. Vprašajmo se: koliko ta potencial dejansko utripa v nas, sodelovanju, zdravljenju in novi intuitivni ustvarjalnosti? To je merilo, ki nam kaže ogledalo kako iti naprej tako navznoter, kot navzven.

MEDITACIJA

Meditacija nam pomaga presegat materialistični pogled na svet, samega sebe in skupno delovanje. Zaznavamo globlje ravni, ki so odločilne v procesih preobrazbe. Delimo si notranje izkušnje in opazujemo mozaik številnih vtisov, spoznanj in ugotovitev. Vsak primer, kateremu posvetimo pozornost s skupno meditacijo, nam odpira hologram učenja. V njemu smo skupaj postavljeni v učilnico, imenovana vseživljenjsko učenje in duhovno doživetje novega.

ČUDEŽI ZA RAZUM

Meditacije dela čudeže za razum. Meditacija Preobrazba Zemlje in človeka je čudežno zdravilo homeopatskega tipa za našo zavest. Vabilo Zemlje je venomer prijazno in odkrito: kako lahko sledimo poti preobrazbe, kot avanturo raziskovanja sebe in skupne mreže sodelovanja.

NASTAJANJE NOVE RESNIČNOSTI

Meditacija Preobrazba Zemlje in človeka nas uglašuje na vir, ki nas navdihuje, umirja in širi zavedanje o nastajanju nove resničnosti. Meditacija geomantije je kreativen proces. Odpira se zavest preobrazbe Zemlje, ki utripa v nas in skupnem projektu, kateremu pomagamo.

Ozaveščamo skrite arhetipe. Predstavljajo naše nezavedno področje, ki nam daje dostop do vzporednih razsežnosti bivanja. Razvijamo jezik sporazumevanja s svetom bitij Zemlje, katera vzdržujejo svetost in omogočajo prenos preobrazbe iz duha v materijo. Delimo si spoznanja ustvarjalno, da lahko prepoznavamo novo resničnost.

POLETNE MEDITACIJE

Meditacije se spreminjajo v razvoju tako kot evolucija zavesti Zemlje in naše skupne potrebe po povezanosti z virom ustvarjalnosti. Za vključene in zainteresirane za holistični program geomantija 2024, vas tačas poleti obveščamo vsak teden z novo meditacijo preobrazbe z Zemljo. Preberi več. Poletne meditacije – Geomantija

MEDITACIJA OB POLNI LUNI ONLINE

Vedno več nas je, ki razmišljamo, čutimo, zaznavamo, meditiramo na skupni potencial preobrazbe z Zemljo. Vprašajmo se: koliko ta potencial dejansko utripa v nas, sodelovanju, zdravljenju in novi intuitivni ustvarjalnosti? To je merilo, ki nam kaže ogledalo kako iti naprej tako navznoter, kot navzven

Meditacija Preobrazba Zemlje in človeka nas osredinja v vir univerzalne kvalitete, ki se spreminja v skladu z evolucijo planetarne preobrazbe. Posvečamo se tej kvaliteti z odprtim srcem: kako jo doživeti, zaznati in podeliti v okolje, kjer delujemo. Meditacijo izvajamo ob polni luni, ko se konsetalcije kvalitet preobrazbe postavijo v vrhunec mesečnih ciklov. Meditacija bo v nedeljo 21.07. ob 21.00 online. Preberi več. Meditacija Preobrazba Zemlje in človeka – Geomantija

VREDNOTENJE

Kako vrednotiš dejanje ljubezni? Kako vrednotiš pomoč, ki jo prejmeš za tvoje zdravje? Kako vrednotiš prijateljski objem? Kako vrednotiš strokovno pomoč, ki ji zaupaš? Vse to nas neprenehno sili k spraševanju o sebi, kako se naravnat do toka življenja, ki nas želi zaobjet z močjo preobrazbe.

VEST

Povej mi koliko zadreg si ozdravil v sebi in povedala ti bom kako napreduješ, nam govori skupna vest bivanja. Priznajmo si, večina zastojev se preprosto razreši. Skupaj s strokovno pomočjo se pride do končne razrešitve, ko je temu tako potrebno. Vsi taki primeri preobrazbe so velika nagrada, ki jo prejmemo ko vstopimo v novo.

DEFINICIJA POTREB

Pomoč ki jo potrebuješ si jasno definiraj. Ni nujno, da vse navedeš, kar tudi še ne razumeš. Važno je jasno priznavanje svojih potreb po preobrazbi. Te so spravljene v kotičkih podzavesti in jih je treba odpreti. Ko predal odpreš, poglej kaj je akutno, kar rabi posebno pozornost pri razreševanju tvoje stiske, ki je hkrati del zgodbe odnosov, bivanja in skupnih vozlišč sprememb. Potem se odloči komu zaupaš, da ti pomaga in sodeluj s svojo intuicijo pri novih raziskovanjih sebe.

HOLISTIČNO SVETOVANJE

Holistično svetovanje uporabljamo v projektih za pomoč pri podpori ustvarjalnosti sodelujočih, pri podjetjih za razreševanje posebnosti procesov preobrazbe, posameznikih ki iščejo nove odločitve iz sebe na nov način in tipičnih kriznih situacijah, težavah z zdravjem in notranjo stisko. Povsod pri teh primerih je skupen imenovalec obravnava vozlišča s prostorom bivanja in delovanja.

ŠOLA GEOMANTIJE

Šola geomantije je učenje ustvarjalnosti z Zemljo. Izobraževanju vseživljenjskega učenja vključujemo holistično usmerjenost. Usmerja se z preobrazbo tega časa k bistvenim spremembam, ki so nujne pri prebujanju samozdravilnih in kreativnih potencialov. Učimo se kako zdraviti svojo in skupno zgodbo.

NOVA POSTAVITEV 2024

Seminar Nova postavitev 2024 je holističen program za osebno preobrazbo z Zemljo, zdravje in učinkovitost. Učimo se s preizkušenim programom, avtentično zasnovan za sedanje obdobje skupne preobrazbe.

Seminar je šolanje za zdravo življenje in ustvarjalnost, na temelju povezovanja z Zemljo. Omogoča odpiranje novih možnosti za odločitve o novem obdobju ter temu ustrezen proces preobrazbe. Podporno okolje izobraževanja daje zagotovilo za vsestransko učenje, samorefleksijo in interaktivno delo na sebi. Redno skrbimo za poglobljen stik z naravo, s skupnimi vajami in meditacijami. Coaching pomaga celoten proces ozavestiti, primerno osebnim potrebam po učinkovitem doseganju rezultatov. Preberi več. Seminar nova postavitev 2024 – Geomantija

OSMIŠLJEN URNIK

Vsak dan lahko delimo dobro misel navdiha. Vsak dan se lahko umaknemo iz divjega dogajanja v svoj mir. Vsak dan lahko obiščemo novo točko inspiracije v naravi. Tako nam postaja urnik osmišljen in vreden zadovoljstva.

Robi Lavin, julij 2024