Seminar Nova postavitev: pomlad 2024

ZA OSEBNO PREOBRAZBO Z ZEMLJO, ZDRAVJE IN UČINKOVITOST

Seminar Nova postavitev pomlad 2024 je holističen program za osebno preobrazbo z Zemljo, zdravje in učinkovitost. Učimo se s preizkušenim programom, avtentično zasnovan za sedanje obdobje skupne preobrazbe.

VODENJE PO POKRAJINI

Vodenje po pokrajini je turistično, doživljajsko, terapevtsko, izobraževalno in raziskovalno. Vsakič ko obiščeš sveti kraj ali poseben naravni prostor, se ti odkrije nekaj novega. Treniramo naravnanost, stanje zavesti, odprtost, raziskovalnost, čuječnost in voljo si medsebojno pomagati. V tem času je naravni prostor zatočišče, svetišče in zdravilišče. Zdravljenje je uspešno, ko se postavimo vase z duhovno zavestjo. Takrat se vidimo iz perspektive kreativnega razmišljanja, meditativnega zorenja in integracije svojih potencialov.

NAPREDOVANJE ZA ZDRAVJE

Napredovanje za svoje zdravje dosežemo z vadbo, povezovanjem z naravo, rednim delom na sebi, razreševanjem ugank tega časa v odnosih, delu in družbi, ter z preraščanjem lastnih kroničnih zapletov. Ti se pogosto vežejo na vozlišče našega osebnega dogajanja, kjer so energijski potenciali preobrazbe. Povezani so z matriko domovanja kjer živimo, družine in delovnega okolja. Vadba za zdravje z Zemljo jača naše temelje za napredovanje k večji učinkovitosti duhovno in telesno.

CELOSTNA IZKUŠNJA

Vodenje po pokrajini je na seminarju geomantije posvečeno celostni izkušnji. Doživimo kraj poglobljeno, se vidimo v ogledalu pokrajine, romamo v posebne skrite kotičke Zemlje, kjer se srečamo s sabo duhovno. To je dragocen trenutek, ki lahko traja samo par minut. Vreden je pa presežne razlage, ki presega razumski okvir. Lahko opišemo kot pesem, molitev ali zdravilni eliksir duše

ODLOČITVE

Odločitev se ozdraviti je življenjski preobrat. Z veliko intenzivnostjo aktiviranja potenciala notranje preobrazbe. Sledi proces. Traja toliko kot potrebujemo za se srečati s svojimi senčnimi vsebinami, zastrtimi potrebami po samouresničenju in dobrem počutju v domovanju, odnosih in povezanosti z naravo. Napredujemo toliko kot pokaže telesno stanje. V primeru oglašanja simptomov z zdravjem, poslušamo pomen njihovega sporočila. Celotno naše dogajanje se zrcali v telesu. Navzven je pa to vidno v telesu domovanja in okolja kjer živimo. Večji kot je diapazon obravnave duševnega spektra zdravljenja, bolj smo učinkoviti v doseganju rezultatov.

COACHING

Vodenje skozi proces terapije je soočanje z izzivi, spremljanje premikov, razumevanje zapletov, ugotavljanje zahtevnosti položaja, vztrajanje v preizkušnjah, razvijanje potencialov in integriranje vseh aktivnosti v nov življenjski slog. Pri opuščanju starega programa in vzpostavljanju novega, postajamo tisto, kar krepi naše duševno in telesno zdravje. Terapija je odkrivanje svojega potenciala. Ni namen problematizirat, čeprav rešujemo probleme. Ni namen delati scene, čeprav se dvigajo vsebine podzavesti. Namen je razvijati proces, v sodelovanju med ranjenimi deli sebe in virom dobrega počutja. Ta nas vodi tja, kamor želimo.

HOLOGRAM RAZVOJA

Pripravljenost za preobrazbo pri sebi preveriš tako, da se posvetiš hologramu svojega odnosa do sebe, domovanja, bližnjih, družbe, narave in okolja. Koliko si ta hologram dovoliš razširit v vlogi aktivne vključenosti sodelovanja, zdravljenja in zavedanja skupne preobrazbe. Koliko si pri tem proaktiven, pri odpravljanju ovir navideznega nasprotnika in koliko se dejansko lotevaš kljiubovanju dejanskim pritiskom negativnih trendov. Vse to so vprašanja, do katerih velja odgovoriti kar se da inovativno.

VITALNOST

Pasti potrošništva, povprečništva in pozabljanja svoje življenjske naloge, se kažejo na drastičnem upadanju vitalnosti, živosti in koristnega eksistiranja. Škodiš sebi in drugim. Čeprav se lahko spreneveda z lažnimi dejstvi. Pot iz te kolektivne krize je iskanje alternativnih rešitev, poslušanju sebe in povezovanju z zgodbami zgledov. Poglabljanje v neznano je nujna pot preobrazbe. Sicer ostajamo v kulturi dolgčasa in izgubljenosti v povprečništvu. Da pridemo do odgovora v svetu neznanega, razvijamo jezik sporazumevanja z nezavednim, duhovnim in čutečim delom sebe. Je neposredno povezan z zavestjo Zemlje.

SAMOSPOZNAVANJE

Notranja frustracija zaradi pritiskov družbenih okvirjev, šolskega sistema, primarne družine in okolja, je značilna ovira v samospoznavanju. Kadar v njej ne prepoznavamo lastnega potenciala, ki se je ujel v negativna čustvena stanja, nas razjeda konstantni dvom o svoji vrednosti. Temu se posveča terapija. Proučuje pomen osebnega razvoja, razvijanja sposobnosti, samozavesti in vključenosti v svet tak kot je. Predpogoj je sprejemanje svojega značaja, prizemljevanje z naravnim počutjem in krepitev duhovnih korenin stika s svojo življenjsko nalogo.

MEDITACIJA

Meditiranje na rešitve je neizkoriščen potencial, v vseh primerih pozunanjene paradigme. Vstopi v naravni prostor, objemi drevo, poglej sončni zahod, poslušaj tok reke, zasidraj se ob skali, dihaj zrak gozda in se zazri v nebo. Tako se večkrat oglaša kreativna vest, ko iščemo razrešitve lastnih ugank. Več skrivnosti kot razvozlaš, bolj si prodoren pri preobrazbi. Več novega kot uspeš spraviti v svojo zgodbo, bolj si zgled za druge. Več kot si upaš biti pomoč okolju, bolj te objema podpora Zemlje.

PREOBRAZBA Z ZEMLJO

Preobrazba z Zemljo je danes temeljno vodilo. Osebno spremembo ne moremo uspešno izpeljati po začrtani shemi, vkolikor se ne povezujemo z naravo, redno prizemljujemo, razvijamo senzibilnost občutenja življenjske energije, prakticiramo samozdravljenje v gozdu in markatnih geomantičnih lokacijah, sodelujemo v pomoči okolju in generiramo medsebojno podporo v skupnosti.

MREŽENJE

Vsak je člen skupne preobrazbe, katera nastaja povsod po svetu. Kombiniramo delo na terenu in s telepatskimi meditacijami stika s svetimi kraji. Posvečamo se zdravljenju zgodbe, imenovana civilizacijska apokalipsa. To je starodavni mistični pojem, ki obravnava kozmične spremembe na Zemlji. Odvijajo se v nas, ko si dovolimo biti del nove planetarne mreže preobrazbe.

SEMINAR NOVA POSTAVITEV pomlad 2024:

* Program za osebno preobrazbo, zdravje in učinkovitost

* Delavnica Park Škocjanske jame

* Holistične vaje, meditacije, interaktivno učenje in coaching

* Znanja geomantije: celostni odnos z naravo in Zemljo

* Pomladni seminar 2 meseca. Število mest omejeno.

* Pričetek online: 20.03. 2024

* Preberi več: Seminar Nova postavitev – Geomantija

* Mentor Robi Lavin