031 559 553     Kontakt

Poletni program 2020

Image title

Aktualne razmere postavljajo veliko vprašanj pred posameznika, družbo in civlizacijo. Še posebej postavljajo iskanja rešitev tisti, ki hočejo spremeniti svoje življenje, bivanje in delovanje.

Brez znanja in ustreznih veščin se je vedno tvegalo kako biti učinkovit, zdrav in prepričljiv s svojim delom. V razmerah koronakrize je totveganje nesprejemljivo. Potrebno se je načrtno posvetiti spremembi. Odločilni faktor v današnjih časih, ki so zagotovo zgodovinske prelomnice, je kako biti povezan z Zemljo in naravo, samim sabo in svojim poslanstvom.

Trgajo se iz realnosti zastareli sistemi in prepričanja.Nastajajo nove vrednote in nova resničnost. V primeru pravih odločitev, vskladu z novo resničnostjo Zemlje in okolja okrog nas, si odpiramo nove priložnosti za svoj razvoj in preživetje. V osnovi se te nove poti dosegajo s skrbjo za svoje zdravje, domovanje in sodelovanje v skupnosti.

Seminar geomantija se posveča aktualnim preobrazbam Zemlje in naše civlizacije, katero gledamo vsakodnevno pred očmi medijev kot dramatično družbo, polno nevarnih trendov. Koronavirus je eden od pokazateljev kakšne verižne reakcije se še obetajo, vkolikor ne bo realiziranih potrebnih sprememb.

Začeti je treba pri sebi. Prevzeti odgovornost z novimi odločitvami in razvijanjem programa samospreminjanja in samozdravljenja. Seminar geomantija se posveča celostno: človekovim vprašanjem ozdravju, stiku z naravo, povezanosti z Zemljo, intuiciji, ustvarjalnosti inzdravilnim virom toka življenja.

Korona korekcija v programih sonaravnega učenja geomantije je nov pristop za aktualne razmere. V programih krepitve zdravja v naravi in samospoznavanja je vključen poglobljen pristop za osebne spremembe- v skladu s planetarnimi spremembami, ki zajemajo nujnost po novem načinu življenja z Zemljo.

Program seminar geomantija avgust 2020: krepitev zdravja vnaravi, razvoj povezanosti in senzibilnosti z Zemljo, učenje geomantije vnaravi in domu, holistični trening za reševanje krize koronavirusa, intuicija in ustvarjalnost, zemljenje, osebni razvoj za aktualni čas planetarnih sprememb 2020. Spletno izobraževanje. Učenje na geomantijskih krajih blagodejnega biopolja Zemlje.

Izbrane markantne lokacije v naravi: Park Škocjanske jame 01.08. in Strunjan 29.08. V ciklu seminarja 1 meseca avgusta 2020 email mentorsko svetovanje. Ni potrebno predznanje.Vključene vaje revitalizacije za izvajati doma. Seminar se vodi individualnoin za skupino. Zasnovan za nove razmere planetarnih sprememb 2020.

Priložnosti druge polovice 202O imajo moč snovanja spremembe za potrebne preobrate na novo ravan bivanja. Na seminarju so udeleženci seznanjeni z aktualnimi razmerami, na osnovi geomantijskega spremljanja biopolja Zemlje, z individualnimi napotki za osebni razvoj. Število mest omejeno. Individualni pristop mentoriranja. Rok prijave do 11.07.oziroma do zasedbe prostih mest. Prijave:info@geomantija.si

Image title

Image title