031 559 553     Kontakt

Seminar geomantija pod Roglo

Image title

Vabljeni na seminar geomantija v idilično vasico Resnik - tik pod Roglo. Termin: poletje 2020

Predavanje in vaje vodi Robi Lavin, po preizkušenem pristopu seminarjev geomantije, holističnega svetovanja mentorskega dela z ljudmi in proučevanja Zemlje, narave in bivalnih prostorov.

Seminar vključuje obravnavo človeka, doma,narave, okolja bivanja, družbenih razmer in planetarnih podnebnih sprememb ssvojim duhovnim ozadjem. Ponuja podporo pri spremembah v letu 2020.

Znanja so tradicionalna in sodobna, iznajnovejših ugotovitev o energijskih zakonitostih bivalnega prostora insobivanja z naravo in Zemljo. Poznana so kot energijska medicina, feng shui,radiestezija, bioenergija, psihologija bivanja in celostna ekologija. Prikazanibodo primeri iz prakse.

Holistična znanja geomantije pomagajo poskrbeti zase v sodobnem načinu življenja. Za osebno rast, vseživljenjsko učenje,razvijanje intuicije in ustvarjalnosti- v stiku z naravo.

Izvedli bomo geo vaje za krepitev zdravja instik z naravo in Zemljo. Geomantijske vaje so po tradiciji gibalna meditacija znaravo, podobne taj čiju, vendar unikatne. Zasnovane so na markantnih energijskih lokacijah. Namenjene so za uporabo v vsakdanjem življenju kjerkoli.So kombinacija gibov telesa, dihanja in imaginacije osredinjenosti & povezanosti z naravo in Zemljo.

Lokacija: Stara šola - Dom krajanov Resnik

Gostitelj: Darovi Pohorja
Število mest je omejeno

Prijave: info@geomantija.si