Dihanje z resnico

Veliko je tačas navzočih simptomatik kašljanja, prehladov in vnetij značilnih za gripo. Nekateri se sprašujejo kaj je s tisto korono, ki je bila tako prevladujoča tema. Kar se očitno kaže kot pogosto obolenje tega časa je padec imunskega sistema zaradi vozlišča v grlu in pljučih. Skupna značilnost večini primerov je potlačen potencial osvobajanja resnice in čustvenega vrenja. Posledično nastane absorbiranje zunanjih negativnih motenj. Čustveno vrenje potrebuje nemoteno pot navzven, toda s kombinacijo jeze ali agresije se ta tok zakomplicira. Učimo se soočanja s kolektivno zmedo, tako da vstopa kozmični impulz zdravljenja v naše grlo.

Ali je covid spet med nami se vrstijo vprašanja od ust do ust tačas. Razumljivo da ima ta pojav preobleke ki jih nadene na okolje kot odmev sence povsod po svetu. Vdaja senčnim pritiskom povzroča zadušljivost. Opominja nas na znano zgodbo ki jo dobro poznamo. Tako je pravzaprav z vsemi kroničnimi zapleti. Oglasijo se takrat ko nastane zdrs v kolektivno podzavest s svojim osebnim stanjem.

Zdrs v negativno stanje se venomer najprej zgodi v duševnosti in potem še na telesni ravni. Ko se pokažejo telesni pokazatelji, je tudi na tej ravni najprej telesna govorica- ki govori da se nekaj pomembnega dogaja. Ko smo pozorni do teh pokazateljev, se senzibiliziramo pri samospoznavanju. V primeru da ne poslušamo sebe, telo potrdi z negativnim stanjem kot slabšanje počutja.

Zaradi zanimanja pri številnih primerih prehladov in navidezno podobnih obolenjih kot covid, je smiselno podati logične ugotovitve kje so splošni vzroki za nastanek padca imunskega sistema. Bolezni pljuč in dihal so psihosomatske in energijske motnje, iz vzrokov vdaje v pesimizem, zadušenost pred negativnostmi okolja in zatrtosti dihanja s tokom življenja- iz svoje prostosti to kar si. Prehlad je značilen za absorbiranje zunanje negativnosti, zaradi lastne notranje ranljivosti. Prekuhat velja bodisi jezo ali žalost oziroma druge vrste lastno negativno stanje in se izvleči ven kar se da optimistično.

Energijska diagnostika je učinkovita preventivno pri zapažanju znakov obolenj. Simptomi zdravstvenih stanj imajo energijski duplikat. V biopolju prostora in človeka so zapisana vzročna stanja. To so skriti resursi duševnosti, ki jih ozavestimo in prepoznamo sistem kot celoto. To je sistem večrazsežnosti, skupaj med duhovno in telesno ravnijo bivanja.

Bolezenski simptomi sporočajo: poglej v svoje telo kako se oglaša memorija tvoje zgodbe. Ko jo sprejmemo v svojem sporočilu in odpustimo ujetost v notranji konflikt s sabo, potem se telo osvobodi negativne kode. Bolj kot je bolezen izrazita- več odpuščanja te kode potrebuje.

Indikator ki pove da je treba ukrepat je izgubljanje energije. Ko se poslabša obnavljanje in imunski sistem začne padat ravan vitalnosti. Odtekanje energije je značilno tudi v prostoru, ko pride do akutnih stanj stanovalcev- v vozlišču z ranljivostjo ambienta. Kritični prag odtekanja energije pokažejo telesni simptomi. Tako se pokaže venomer izziv ali se deluje preventivno ali kurativno

Današnji čas nas zaznamuje s prevladujočimi preprekami in preizkušnjami. Kako jih razrešit ni samo osrednje vprašanje. Osnovni stav ki šteje je sodelovanje z vsemi silami preobrazbe, ki nam prihajajo naproti. Ko jih sprejmemo kot del učenja in z njimi kreativno sestavljamo svojo zgodbo, smo na poti napredovanja. Sledi skupno sestavljanje zgodbe za dobrobit okolja, takoj ko si pripravljen deliti spoznanja v pomoč in podporo skupnosti.

Zunanji negativni vplivi nas delajo pijane in povzročajo omamo zavesti, če ne vzdržujemo vadbe zavedanja. Doza informacij in vibracij, ki vdre v biopolje slehernika, ima značilno posledico motnje loma zavesti. Najbolje je redno vaditi. Takrat ko potrka na vrata protisila, je potrebno se z njo soočiti in jo razkrinkati kdo je.

Tiste ki oplazi covid je to z namenom videti kaj ti prinaša. Če napada ga daj razorožit. Morda je pa vse skupaj v tvoji glavi. Tako sporoča inteligenca narave, ki nas gleda iz drugega zornega kota. Korona zorni kot je popačen. Naša naloga je razširiti sliko zavedanja in predvsem spreminjati način življenja k naravnemu.

Ko napade korona, jo sprejmi kot vsesplošno senco. Poglej vanjo in prepoznaj kaj hoče. Pojdi v naravo in očisti senco, tako da se prepustiš preobrazbi Zemlje. Poglej ali je korona napadalna ali je le stanje strahu. Naredi bistven korak: realno oceni kaj to je.

Covid dogajanje nas dela bolne duhovno, vkolikor nismo budni v zavedanju in ustvarjalni. Toliko je pritiskov od zunaj, ki dopovedujejo da je negativno od nekje tudi v tebi. Zaščita pred okužbo se je preselila tudi v izklop zavedanja. To je pa pogubno. Počasi slehernik postaja izklopljen in umaknjen. Čakaš predstavnike oblasti, da ti dajo dovoljenje da si lahko živ. Čimprej zato začni živeti svojo pot in se poveži v objem matere Zemlje.

07.01. 2023 sanjam kako poročajo po svetu o prisotnosti dodatnega vala covida. Nagovor sanj je očiten kako je v podzavesti okolja prisoten podtalni vzorec ponovitve, ki kulminira kot kombinacija opozoril kako se globlje soočiti z dejanskim vzrokom.

Korona kontrola je globalni pojav ki uči razmišljati s svojo glavo in se zanašati na svoje zaznave. Pritisk je tako velik v nadzoru nad negativnimi informacijami -da vsakega sili v odločitev ali se bo vpletal v ta začaran krog, ki nosi v sebi zahrbtne vplive zavajanja. Konfrontacija do korona zavajanja se odvija s prebujanjem kritične mase. Argumentacije z realnimi dejstvi bodo v bodoče tisti ključen preizkus prepričljivosti. Covid želi biti kot coca cola. Top blagovna znamka za množično omamo. Rabi propagando in uporabnike. Ali pa ne. Rok trajanja je relativen.

Aktualni pritiski so napadalni, kadar gledamo navzven iz stanja žrtve. Ta napadalnost vpliva na duhovno zavedanje. Udarja in preizkuša. Energijsko je to groba vibracija vdorov. Uči nas vzpostavljati varovanje svobode in ustvarjalnosti. Takoj ko je ta kvaliteta pasivna ali odsotna, se pojavi protisila značilna za sedanjo situacijo. Toda ko se z njo soočimo z nogami na tleh, pride do aktivacije preobrazbe.

Ko se soočaš s svojim zemljevidom življenjske zgodbe, opaziš da je skupaj z zemljevidom skupnosti. Vmes se je pa zažrl tujek, ki ga sedaj na vse pretege želimo odstraniti. Covid tujek pa je kljub brutalni blokadi svojega karakterja s svojo vlogo. Ozaveščanje je tisto, ki tujek odstrani. Na izbiro je tudi plan B, ki je z blokado v sorodstvu. Zato je poistovetenje z rešitvijo, in ne problemom, bistveno vodilo.

Večplastnost zaznamujočega obdobja govori kako se drugače naravnati na dogajanje na dolgi rok. To je izziv ki lahko marsikomu spremeni načrte, ki kot kaže ne odgovarjajo več realnosti. Načrti novega obdobja naj bodo boljši in bolj prosti vezanosti na staro matrico družbenih negativnosti, ki je pod preobrazbo.

Bolečina je lahko tako intenzivna da nisi v stanju opravljati opravila normalno. Prav tako odnose. Če blefiraš do sebe, češ saj bo že minilo, kopičiš konflikt do resnice. Priznavanje stanja odkritosrčno do sebe in drugih je predpogoj za preobrazbo. Potem bolečina najde mesto za zdravljenje.

Sodoben tempo življenja nosi na sebi sodobne bolezni. Cena ki se jo plača za tovrsten slog delovanja je konkretna. Covid je ena od plasti te zmešnjave umetnih motenj sodobne civilizacije. Prevladujoča sodobna patologija ima predvsem skupen imenovalec v odtrganosti od korenin bivanja. Stopiti na tla iz vrtoglavice je prvi korak pri spremembi.

Iskanje skritih resursov za zdravljenje in preobrazbo je predočeno vsakemu ki se odloči iti v raziskovanje svoje duše. Ker je potrebno ponotranjit sebe, se odpremo tudi univerzalni zavesti skupne duše bivanja. Še posebej ko si medsebojno pomagamo na tej poti raziskovanja. Srečamo številne podobe, simbole in znamenja. Sporočajo nam kako prepoznati vir, ki spreminja temo v svetlobo.

Terapija ima svoje zakonitosti. Te so berljive v naši anatomiji večdimenzionalnega telesa. Kadar ne upoštevamo univerzalne govorice telesa, bodisi pri potrebah za zdravljenje ali spoznavanje znakov bolezni, potem se pokažejo opozorila. Kadar ne upoštevamo opozoril, se pokažejo posledice kot sporočila duše v telesu. Narobe je taka stanja interpretirati kot negativna. Učimo se kje so meje in kaj se potem zgodi. Ko dozorimo na novi ravni, tega več ne počnemo in spoštujemo red Neba in Zemlji.

Terapija dvigne veliko prahu. Toda tako je prav ko pade odločitev iti naprej. Iz predala vzamemo ven vsebine ki so bile zaklenjene. Ključ za odklenit predal da odločitev in čista namera začeti s spremembo. To ni majhna stvar. Je veličasten premik na časovnici življenja, vreden vse pohvale za soočenje s sabo v ogledalu terapije.

Terapija terja disciplino pogledat težavi v oči. In potem nadaljevat naprej k želenemu cilju. Pogosto je pogum osrednje vodilo za napredovanje. Toda osnovo stanje nosilne kvalitete terapije je sprejemanje. To vključuje priznavanje stanja tako kot je- z veliko mero naklonjenosti do lastnih absurdov

Zdravljenje spreminja nesrečo v srečo. Ko se bolezen prične spoznavat v svojih vzrokih in najde načine za aktivacijo čiščenja ter regeneracije, se negativni naboj opušča. Okoliščine življenja postajajo bolj naklonjene za premike ki si jih želimo. Srečo si torej ustvarjamo sami. Da pa pride do njenega nasmeha, je potrebno nesrečne okoliščine pogledat kako kličejo k preobrazbi.