Doživetja dobrega počutja

NOVI POJAVI ZDRAVILNIH PROCESOV

Doživetja dobrega počutja so naš temeljna hrana za preživetje. Tako nenavadno se sliši, čeprav je tako resnično. Preveč smo obremenjeni z negativnimi vplivi, če ne poskrbimo zase in za svoje primarne energije. Te so nam na voljo preprosto v naravnem stanju. Tega se velja učiti na nov način, sedaj ko se planet Zemlja preobraža z novimi pojavi zdravilnih procesov. Te jih prejmemo, ko smo pripravljeni.

TEMELJI DUŠEVNE KONDICIJE

Današnje razmere so značilne po šok stanjih. Neprenehno nas nekaj obvešča, da prihaja prelom konstante. To je pač značilno za preobrazbo. Če pa so dogodki za naše počutje dejansko neugodni, so take vrste šoki škodljivi za duševno zdravje. To se zgodi takrat, ko jih napačno interpretiramo. Potrebna je zrela odzivnost do zahtevnih situacij in redno sproščanje z doživetji dobrega počutja v naravi. To je temelj duševne kondicije.

DOJEMANJE REALNOSTI

Stik z naravo je v teh časih odločilen. Tako drugače potem delujemo in vidimo realnost. Take vrste doživetja dobrega počutja in stika z duhom pokrajine so kot odskočna deska za nove podvige. Poglabljanje in globlja sprostitev v naravi je danes neizkoriščen potencial. Potrebujemo globljo regeneracijo z Zemljo.

SPROŠČANJE STRESA

Vprašaj se kako se spopadaš s stresom in povedala ti bom kako si, nas nagovarja skupna vest po preobrazbi. Stres je postal kritični faktor! Predvsem zato, ker nosi v sebi cel kup motenj, okoljskih in osebnih. Sproščanje stresa je umetnost. Učimo se jo z znanjem in praktično vadbo. Bolj kot jo redno izvajamo, manj je možnosti za zdrs v simptome pregorelosti. Delamo na novi praksi preobrazbe, v skupnem podpornem okolju.

BLAGODEJNE LOKACIJE

Lokacije, ki te obdarijo z notranjo izpolnitvijo, so blagodejne za dušo in telo. Biopolje zdravilnih območij narave, zaobjame obiskovalca kot mati otroka. Postaneš odprt za pomoč. Pridobiš notranjo moč. Preprosto se prepustiš toku naravnih procesov v danem trenutku, ko vstopiš v prostor in čas z zaupanjem.

ZDRAVITI SE V NARAVI

Zdravljenje v naravi je realno izvedljivo. Sproščamo psihosomatske motnje iz telesa, učimo se povezati s sabo in mater Zemljo sočasno, v prostoru blagodejne vrednosti. Toda efekt se zgodi takrat, ko opustimo zadržke vzvišene percepcije računalniške pameti. Tega nas umetna inteligenca ne more naučiti s svojimi podatki. Potrebno je vključiti druge vrste inteligenco. Imenujemo jo čustvena – intuitivna sposobnost čutenja in globljega doživetja.

ŽIVOST MATERE ZEMLJE

Duhovna pot danes obrača hierarhijo na glavo. Toda to ne pomeni da modrost ni na vrhu, z vodenjem razvoja in izkušnjami. Opuščamo pa preživete vzorce nadvlade razuma nad živostjo matere Zemlje. Odpira se horizontalni blagoslov po okolju, ki nas povezuje po potencialih in odprtosti srca.

DUŠA PROSTORA

Energijske značilnosti območja povedo kako je pokrajina živa in kako z nami komunicira. Mitološko izročilo se na svoj poseben način odpira, ob spoznavanju duše prostora. Vodenja in doživetja so ključ za sodelovanje z naravo z vsemi čutili.

VSTOP V SVETI KRAJ

Sveti kraji nam dajo dovoljenje za vstop. To je osnova tradicije. Postaviti se v priklon. Potem ko nam je dano vstopanje naprej v globlje razsežnosti, komuniciramo iz več zornih kotov. Z vsemi pojavi, ki nas obdajajo.

SAMOZDRAVLJENJE

Obisk zdravilnega kraja je geomantično gledano darilo, ki ga velja prejeti s priklonom do Zemlje. Pri tem je ključna veščina samozdravljenja, ki deluje ko sodelujemo z inteligenco obiskanega kraja, na danem vitalnem viru.

NAPREDOVANJE V TERAPIJI

V terapiji napreduješ toliko, kot si iskren do svojih korakov. Ali jih delaš redno naprej? Oziroma se morda vračaš občasno nazaj? So ti koraki tvoja pot ali le določen eksperiment zaradi prisile? Koliko te korake izvajaš s polno prisotnostjo, brez da bi se oziral na druge?

VADITI DOBRO POČUTJE

Najbolj izpostavljena lastnost ovire za napredovanje je lenoba. Tudi pri programih aktivnega preživljanja prostega časa, se to kaže kot moteči dejavnik. Deluje kot izklop zavedanja in omejevanje funkcij na ravan pod normalo. Nič se ti ne da. Dobro počutje velja zato vadit. Potem se vedno bolj spontano kaže kot način življenja.

VODILO JE PREVENTIVNI PRISTOP

Dobro počutje razvijamo redno. To je najboljši pristop. Vse ostale verzije so reševanje zdravja, ukrepanje ko gori rdeča luč. Razlogi da ni časa in da ni možnosti za skrbeti zase, so značilna ovira. Izgovore se vedno lahko najde. Preventivni pristop je torej naše vodilo.

POGLOBLJENA DOŽIVETJA

Doživetja z Zemljo vedno presenetijo, ko pogledaš globlje vase in vidiš novi del sebe, ki je prej bil skrit v nezavednem. Vsa globlja doživetja se zapišejo v naša subtilna telesa. Enako krepčilno memorizira fizično telo vase, kot naravno uglasitev. Zemlja te zaobjame spredaj, zadaj, zgoraj, spodaj, Prepustiš se vodenju njene zavesti in toka nikrmane.

POSEBNI FENOMENI

Prav je omeniti tudi pojav prikazovanja posebnih duhovnih fenomenov. To postaja dandanes vedno bolj normalno. Prežemajo naše notranje počutje in telesno stanje. Ti fenomeni nam prihajajo naproti kot potrditev, da mislimo resno pri vstopanju v subtilne svetove Zemlje. Predvsem v nameri pomagat sebi za zdravje, skupaj s pomočjo do okolja.

DARILA ŽIVLJENJA

14.05. 2023 sanjam kako dobimo od bitja prostora velik paket darila. Presenečeni smo, kakšno darilo smo dobili. Sanje govorijo kako nam je dano prejeti pomoč od narave. Spodbujajo k stanju pripravljenosti za take vrste presenečenja, z zaupljivo držo.

CEL ITI V PROCES

Odločitve aktiviraj s čistim tokom. Kadar se za nekaj odločiš, pojdi v ta proces s celim svojim bitjem. Sicer vse skupaj nima smisla. Tok novih dogodkov bo odprl nove izzive. Tako se učimo prevzemati odgovornost za svoje odločitve in odpirati učljivost do novega, ki prihaja.

SODELOVANJE

Vedno sodelujemo odkrito. Prikrivanje dejstev je lahko strateško iznajdljivo, toda za sodelovanje pogubno. To se lahko obnese le v situacijah, ko potrebujemo zaščito pred interakcijami, ki so zavajujoče in nesodelovalne. Odkritosrčnost je vrlina tudi v terapiji. Pomaga da se dokopljemo do globljih plasti, kjer se nahaja bariera, imenovana strah pred spremembo. Tam se velja potrudit sprostiti zavore, da srce zaobjame celoten spekter procesa.

OPOLNOMOČENJE

Prostor je zakon. Ima svoje zakonitosti, željo po razvoju in sodelovanju. Ko postavimo v prostor označevalec dobrega počutja in novo zgodbo, nastaja struktura energijskih sprememb opolnomočenja okolja skupnosti.

MEDITACIJA

Meditacija je danes v vrednosti, ki se povečuje s svojim doprinosom za dobro počutje in pomoč okolju. Povečuje se zato, ker so potrebe potencirane. Meditacija pomaga zdraviti dušo.

PORTALI BLAGOSLAVLJANJA ZA OKOLJE

Izvajanje meditacij na svetih krajih, s skupino sodelujočih, vzpostavlja portale blagoslavljanja za okolje. Postanemo del dobrobiti prijetnih podpornih procesov Zemlje. Tak ritual vedno ponuja duhovna doživetja, v spoznavanju sporočil univerzalne zavesti.

RITUALI

Brez ritualov, meditacij in ustvarjalnosti smo duhovno podhranjeni. Rituali so hrana za dušo. Razvijamo jih preprosto, predano in posvečeno. Z namenom slavljenja življenja, sodelovanja z naravo in skupnega odkrivanja skrivnosti Zemlje. Ta nam odpira svoje kotičke nevidnih svetov toliko, kot smo pripravljeni za podelit v skupnost.

ZEMLJENJE

Zemljenje, sproščanje stresa in povezovanje z zdravilnostjo narave je naša bodočnost. Geopatski stres v modernem okolju povzroča pritisk na imunski sistem. Posledično se izgublja stik z naravno frekvenco Zemlje. Vaditi sonaravno sproščanje in ozemljevati svoje počutje je osnova. Razvoj zavesti civilizacije je usodno zasidran prav v stiku z biopoljem matere Zemlje.

Vstop v stik z Zemljo je na različne načine. Zemljenje je velik potencial za krepitev zdravja z elementi narave. Vključuje cel spekter starodavnih metod, stika z naravno frekvenco samozdravljenja.

Zemljenje geomantije je staro že tisočletja, kot stik z življenjsko energijo Zemlje. Danes je zemljenje šola vračanja k naravi in temeljna vadba skrbi zase. Stik z Zemljo je osnovna energijska hrana za dobro počutje in ozemljen odnos do realnosti.

Programi geomantijskih doživetij v naravi nas napolnejo z biopoljem Zemlje. Tega vsi potrebujemo za dobro počutje in učinkovito zavedanje kdo smo. Vadba povezovanja z naravo tako postaja vedno bolj fokusirana kot ritem delovanja.

DENDROTERAPIJA

Dendroterapija ima več vrst energijskih zdravil. Vsaka drevesna vrsta s svojo kvaliteto, v stiku z danostjo lokacije.

Iskanje sebe v naravi je vedno v dialogu. Drevesa govorijo. Gozd govori. Drevesa nas sprašujejo veliko vprašanj. Ponujajo poglobljene odgovore. Prvi korak je potreben pri naši naravnanosti: kako komunicirati resnično odkrito in preprosto.

MREŽA ŽIVLJENJA

Tudi če je vtis nenavaden, poseben ali izzivalen, ko ga začutiš v srcu mu sledi do konca. Sicer se zapravi prilika vstopa v nove izzive. Bolj kot napreduješ, bolj bodo ti vtisi postajali vodila, pri preobratih skupne zgodbe povezovanja v mrežo življenja.

SKUPNO PREMIKANJE MEJ MOŽNEGA

Pomagati si eden drugemu ne pomeni samo deliti dobro delo. Ko ta standard cenimo, si skupaj pomagamo premikati meje možnega. Za odpiranje novih vrat priložnosti preobrazbe.