Duhovna fizika

Image title

DUHOVNA FIZIKA IN HUMANISTIčŒNA FILOZOFIJA

Kjer se znanost in duh združita

Znanost in duh: Potrebujemo oboje, da živimo v polnem izražanju sebe kot človeškega bitja. Sedaj se nahajamo v ključnem času – kot ga je predvidel ustanovitelj Damanhurja Falco Tarassaco – ko je naša človeškaprihodnost odvisna od nove svete zgodbe, ki pojasnjuje, kako se fizika našega naravnega sveta združi z jezikom duše in vsemi njegovimi sestavinami (imenovanimi Notranje osebnosti). Kot pojasnjuje ta tečaj, ta dva koncepta nista različna. Znanstveniki na področju fizike segajo v nevidne svetove, da bi razumeli izvor snovi. »Znanost duše« se tudi ukvarja z nevidnimi skrivnostmi ustvarjanja, skupaj s filozofijo človeškega intelekta.

Na tem seminarju se srečata teorija in realnost. Udeleženci bodo spoznali, da duhovna fizika premošča kozmologijo z razumljivimi in uporabnimi izrazi. Zagotavlja trden okvir za razumevanje pokrajine našegačloveštva in daje odgovore na velika vprašanja, na primer: Od kod prihajamo in zakaj? Kam gremo? Kaj pomeni zgodovina človeštva? Ali smo prva bitja na tej ravni realnosti? Kako so naša fizična in subtilna telesa zapletena? Ali smo sami na tej poti?

Na tem štiristopenjskem tečaju bodo udeleženci odkrili skrivnosti našega vesolja in človeškega bitja. Na podlagi raziskav, ki temeljijo na znanju Falca, bodo študenti raziskovali: Naravo duše (ki nam pomaga, da komuniciramo s seboj).Notranje osebnosti, ki so del našega božanskega izvora.Reinkarnacijo in naše potovanje skozi čas.Zakone, ki urejajo vesolje in življenje. čŒasovno strukturo. Kozmogenezo. Duhovne ekosisteme.Magijo in magično tehnologijo. Priporočljivo je, da je to začetni seminar, saj je temelj Damanhurske duhovne vizije in postavlja temelje za vsa druga znanja, ki jih poučujejo na Univerzi Damanhur. Cilj je razširiti zaznavanje sebe in našega odnosa z božanskim. Na ta način lahko ustvarjamo in spodbujamo način življenja, ki je skladen z ravnovesjem vesolja…

1.stopnja : Struktura realnosti, vesolja, človeškega bitja: Razumevanje rojstva materije in kaj se zgodi, ko se Primordialnobožanstvo odloči, da bo vstopilo v novi svet možnosti popolnoma neznanega ozemlja. Poglejmo, kako se oblikuje človeško bitje in kaj je potrebno za našo evolucijo.

Seminar bo potekal v Ljubljani, v prostorih centra sonaravne gradnje Gnezdo, Štula 10.

Cena seminarja je 147 eur.

Zagotovljen slovenski prevod. DRUŠTVO ZA EZOTERIJSKA RAZISKOVANJA

DAMANHUR SLOVENIJA CENTER TECO čŒrnivec 25a, 4243 Brezje, 00386 40 823 337 e-mail: teco@damanhur.net

PREBERI VEčŒ :  Damanhur