Endovital

Image title

Geomantijska ureditev prostora ENDOVITAL

Izdelki ENDOVITAL so pionirski proizvodi visoko kakovostnih naravnih prehranskih dopolnil slovenske ekološke pridelave in proizvodnje. Podjetje je imetnik biološke znamke Biodar®, ki je v slovenskem prostoru najbolj kakovostna ekološka znamka in je primerljiva z najbolj kakovostnimi ekološkimi znamkami na svetu.  Izdelki ENDOVITAL  so naravna prehranska dopolnila pripravljeni iz čebeljih pridelkov, rdeče pese in smrekovih vršičkov. Izdelke ENDOVITAL plasiramo v lekarnah, specializiranih trgovinah za zdravila in specializiranih trgovinah z zdravo prehrano.

VIZIJA PODJETJA ENDOVITAL  : Naravo ponuditi ljudem v neokrnjeni obliki skozi izdelke Endovital. Odpreti pot neizmerne moči narave z izdelki Endovital in jo ponuditi  posamezniku, ki je pomoči potreben in željan.

FILOZOFIJA  PODJETJA ENDOVITAL : Drugačnost  Endovitala se skriva v filozofiji človekovega življenja na zemlji in njegovega delovanja. Temeljni zakon vesolja nas neprestano sili v razvoj od temnega k svetlemu, od hudega k dobremu, od neprijetnega k prijetnemu, od nehumanega k humanemu, od nezaupanja k zaupanju, od slabšega k boljšemu. Ta razvoj  se dogaja v okolju in v srcu vedno, ko tako ali drugače rešujemo svoje ali tuje stiske. Endovital  je ideja in energija, ki nas vse čisto tiho in neopazno pelje naprej v vrednote prihodnjega časa.

Kaj je ENDOVITAL : Ob uživanju izdelkov ENDOVITAL  začutimo  NOTRANJO VITALNOST. Beseda  ENDOVITAL je sestavljena iz pomenov, ENDOKRINA – VITALNOST, ENDO-VITAL oziroma NOTRANJA VITALNOST. To je specifičen  pojav ob uživanju  izdelkov ENDOVITAL
Drugi pomen te besede je, da označuje izdelke, je blagovno prepoznavno ime, ki so narejeni v našem laboratoriju po naši tehnologiji.
Tretji pomen označuje nedvomno kvaliteto tega izdelka. Kvaliteta izdelkov ENDOVITAL  se je izkazala  skozi čas v praktični uporabi v preteklosti in je sinonim za kvaliteto uživanja ekoloških živil tudi za prihodnost.

Zgodba o ENDOVITALU  : Osnovni impulz za nastanek  izdelkov ENDOVITAL  je nastal,  ko smo skozi oko srca opazili in se začeli zavedati bistva in moči narave. Po drugi strani pa smo vedeli, koliko ljudi leži skrito očem, bolnih in nemočnih v bolnišnicah in so odvisni od zdravil, v katera polagajo vsa svoja upanja. Nadaljnje zbliževanje in razmišljanje o naravi, je prineslo potrditev resnice, da je narava v svojem bistvu neskončna inteligenca, za katero ni nerešljivih problemov. čŒe pa bi s to inteligenco vzpostavili ustrezno komunikacijo, bi v tem svetu narave s pomočjo procesov, ki so tam na voljo, lahko izdelali zdravilo ne slutenih moči.
S to mislijo je bil položen temeljni kamen za nastanek in razvoj ENDOVITALA. Zavedali smo se, da se za uresničitev te ideje zahteva primerno znanje, tesno povezavo z naravo, povsem nove tehnologije  in vizija  prihodnosti. Položen je bil temeljni kamen nekega novega sveta. Ni bilo lahko, bil pa je izziv, ki je dal dovolj energije za zagon in vztrajanje.
Nadaljnja razmišljanja so temeljila na ideji, da imajo sestavine iz narave dvojno zdravilno vrednost.
Eno zdravilno vrednost predstavlja sama snovna sestava zdravila. Druga zdravilna vrednost pa tiči v energijskih potencialih sestavin iz narave. Vemo namreč, da vsak premik v kalitvi in zorenju se lahko zgodi le pod vplivom energije življenja. Brez te energije se v naravi ne more dogajati ničesar. Naši izdelki so v svojem bistvu naravni snovni akumulatorji energije življenja iz narave. Zato je čisto logična tudi trditev, da je ENDOVITAL projekt, v katerem skušamo izdelati visoko kvalitetno zdravilo skozi procese v naravi.

Ustanovitelj  podjetja in znamke   ENDOVITAL  : Ustanovitelj Endovitala Anton Fabjan z družino ( ob močni podpori in pomoči žene Jožice Fabjan, sina Samo Toneta  in hčerke Vesne) je izumljal recepturo za vsak izdelek posebej,  od medu oplemenitenega s cvetnim prahom, ki ima najdaljšo tradicijo pa do sirupa rdeče pese z medom, izdelanem brez konzervansov in brez pasterizacije, ki  je pomagal že marsikateremu bolniku pri zdravljenju rakastega obolenja. Skozi prizadevno in iskreno delo vseh zaposlenih v Endovitalu imajo neizmerne moči narave odprto pot do vsakega človeka.

https://endovital.com/domov.html