Flaška Masaru Emoto

Image title

Steklo programirano s pomočjo postopka TPS spreminja strukturo vode  

Image title

https://www.flaska.si/strukturiranje-vode/raziskave-in-meritve  :

Office Masaru Emoto Tokio, Japan; Flaska water crystal experiment

Potek: Temperatura zamrzovanja -25° Celzija, čas zamrzovanja 4 ure, temperatura opazovanja -3 °C, aparat Olympus Optical Microscope (x200), 50 opazovanih vzorcev pri vodi iz Flaške in 50 opazovanih vzorcev pri kontroli, datum izvedbe 14.12.2012.

Primer meritve:

Image title

————————————————————————————————————————————————

Voda na poti od izvira do pipe teče po dolgih, ravnih ceveh iz različnih materialov. To ni naravno okolje vode, ki v naravi teče prek kamnin in skozi različne plasti zemlje. Snovi, s katerimi je voda v stiku, imajovibracijski vpliv nanjo in v vodo se ta vibracijski vpliv za določen čas vtisne – koherentne domene vodnihmolekul resonirajo s to vibracijo tudi daljši čas[1]. Podobno se dogaja v plastenkah ali vodnih balonih, kjer voda dlje časa miruje. Zaradi nenaravnega gibanja v ceveh ali mirovanja v plastenkah se naravna struktura vode poruši.

S Flaško vibracijsko strukturo vode približamo strukturi izvirske vode, torej vode v njenem naravnem okolju. V steklo s pomočjo postopka TPS (tehnologija programiranja silicija) zapišemo vibracijski program, ki ga sestavljajo različne informacije iz narave.

Postopek programiranja stekla TPS:

TPS je sestavlja več faz, ki vsaka posebej pripomore k učinkovitosti Flaške:

 

  1. V steklo najprej graviramo tri simbole: prvi je oznaka serije (npr. ACK1), ki nam omogoča kontrolo kakovosti in sledenje. Drugi znak je kozmogram ali mandala (okrogle oblike), ki skrbi za zaščito vibracijskega programa v steklu. Tretji simbol ORO v pravokotnem okviru skrbi za učinkovitejše strukturiranje vode.

  2. Steklenice nato očistimo »starih« vibracij in s tem povečamo učinkovitost zapisa programa v steklo.

  3. Steklenice v tretji fazi programiramo z orgonskimi topovi nemškega proizvajalca Bioaktiv. Vibracijski program sestavljajo različne informacije iz narave, ki so v harmoničnem razmerju in vplivajo na strukturo vode. Ta faza postopka je najdaljša in traja 90 minut, vibracijski program pa se vtisne v silicijev dioksid (SiO2) v steklu – steklo vsebuje okoli 71 % SiO2.

 Ko voda pride v stik s tako programiranim steklom, se informacije nanjo prenašajo prek kvantnih elektrodinamičnih oscilacij koherentnih domen v steklu

 https://www.flaska.si/steklenica-flaska