Flaška

Kozmogram Flaška podpira univerzalni arhetip vode v svoji nativni živi strukturi, ki je identična prvinskemu in nevtralnemu stanju vsake ¨žive vode¨ v naravi.

www.flaska.si >>

Strukturiranje vode

Steklo programirano s pomočjo postopka TPS spreminja strukturo vode

Voda na poti od izvira do pipe teče po dolgih, ravnih ceveh iz različnih materialov. To ni naravno okolje vode, ki v naravi teče prek kamnin in skozi različne plasti zemlje. Snovi, s katerimi je voda v stiku, imajo vibracijski vpliv nanjo in v vodo se ta vibracijski vpliv za določen čas vtisne – koherentne domene vodnih molekul resonirajo s to vibracijo tudi daljši čas. Podobno se dogaja v plastenkah ali vodnih balonih, kjer voda dlje časa miruje. Zaradi nenaravnega gibanja v ceveh ali mirovanja v plastenkah se naravna struktura vode poruši.

S Flaško vibracijsko strukturo vode približamo strukturi izvirske vode, torej vode v njenem naravnem okolju. V steklo s pomočjo postopka TPS (tehnologija programiranja silicija) zapišemo vibracijski program, ki ga sestavljajo različne informacije iz narave.

Postopek programiranja stekla TPS:

TPS je sestavlja več faz, ki vsaka posebej pripomore k učinkovitosti Flaške:

  • V steklo najprej graviramo tri simbole: prvi je oznaka serije (npr. ACK1), ki nam omogoča kontrolo kakovosti in sledenje. Drugi znak je kozmogram ali mandala (okrogle oblike), ki skrbi za zaščito vibracijskega programa v steklu. Tretji simbol ORO v pravokotnem okviru skrbi za učinkovitejše strukturiranje vode.
  • Steklenice nato očistimo »starih« vibracij in s tem povečamo učinkovitost zapisa programa v steklo.
  • Steklenice v tretji fazi programiramo z orgonskimi topovi nemškega proizvajalca Bioaktiv. Vibracijski program sestavljajo različne informacije iz narave, ki so v harmoničnem razmerju in vplivajo na strukturo vode. Ta faza postopka je najdaljša in traja 90 minut, vibracijski program pa se vtisne v silicijev dioksid (SiO2) v steklu – steklo vsebuje okoli 71 % SiO2.

Ko voda pride v stik s tako programiranim steklom, se informacije nanjo prenašajo prek kvantnih elektrodinamičnih oscilacij koherentnih domen v steklu

Galerija slik

Zoogrami za živali