Vadba za zdravje

Vadba za zdravje z Zemljo je temelj dobrega počutja. Ne glede na različne okoliščine našega dogajanja, vadimo vzdrževati redno skrb zase in stik z naravo. tudi ko odpravimo bolezenske simptome, postane vadba stil zdravega življenja in komuninikacije z Zemljo.

Zakaj potrebujemo vadbo? Brez vadbe se naša vitalnost v teh divjih časih troši. Brez vadbe v naravi je ozemljitev vprašljiva. Poleg tega se odtujenost od Zemlje, nastavljena od negativnih globalnih trendov, zasidra v sleherniku kot duhovni virus moderne bolezni, imenovana odtrganost od toka življenja. Zato je vsak seminar geomantije v pomoč za pridobiti ustrezne praktične vaje za zdravje.

Meditacije v skupini dajejo sinergijske učinke. Ko vadimo povezovanje z Zemljo na geomantičnih točkah pokrajine, se zlijemo v univerzalno informacijsko polje prostora. Napaja nas z navdihi in vitalnostjo. Vadba je najbolj učinkovita v kombinaciji ritma individualno in v skupini sodelujočih. Uporabljamo vaje za zdravje, uglašenost z Gajo in njeno preobrazbo ter prizemljitev svojega počutja v frekvenco zemlje.

Predstavljaj si da se tvoje miselno stanje dneva zlije v nebo kot kepa vibracij. Predstavljaj si da se tvoje čustveno stanje dneva zlije v morje kot kepa vibracij. Predstavljaj si da se tvoje duhovno stanje dneva okrepi s soncem kot nov impulz svetlobe. Predstavljaj si da se tvoje telesno stanje dneva ozemlji z objemom zemlje.

Geomantične vaje bomo na poletnem seminarju Mesečev zaliv poglabljali integralno za redno osebno prakso, z novimi vajami za aktualno preobrazbo tega časa. Mesečev zaliv – Geomantija