Geo doživetje

Na seminarju geomantija se odvija regres v skrite kotičke duše sobivanja z Zemljo. To praktično pomeni da se odpira globlja potreba po skupni povezanosti, ki je podedovana. Zato se odvija spontano. Bistveno je ustvariti primeren pogoje v okolju, ki je spodbudno in blagodejno.

Geomanično doživetje s seminarji učenja v naravi odpira nov spekter dojemanja sebe. Izkušnje potrjujejo da smo vsi prežeti z globalno preobrazbo, ki išče načine kako se izrazit pri posamezniku v skladu s poslanstvom. Enako velja za organizacije, ki nosijo svojo vlogo do okolja in skupnosti. Programi v naravi pomagajo pri spajanju v skupen mozaik z Zemljo.

Holistični seminar geomantija je zasnovan za aktualni čas in dinamiko preobrazbe. Program se posveča holistični spremembi: z vajami krepitve zdravja z Zemljo, predavanji, delavnicami doživetij geomantičnih posebnosti obiskanega kraja in coachingom. Ukvarjamo se s preizkušenim programom za zdravje in osebno učinkovitost. Za dosego preobrazbe sledimo holističnemu standardu, ki pomeni postati učinkovit in funkcionalen v svoji nalogi.

Danes se srečujemo s kompleksnimi izzivi kako delovat učinkovito, brez da bi izgubili sebe. Prav to je ena ključnih ugank aktualne preobrazbe, kako najti v spremembii še bolj samega sebe in svojo vlogo do okolja.

Pomagamo si s holističnimi vajami sproščanja, ozemljevanja, stabilnosti in integracije. Vadba je uspešna ko dosegamo integracijo svojih potencialov skupaj. Za to celostno stanje velja vaditi. Nagrajuje nas z boljšimi rezultati v počutju in delovanju.

Enodnevna delavnica: Holistični seminar geomantija za krepitev zdravja z Zemljo in osebno učinkovitost. Park Škocjanske jame, sobota 25.06. od 9h do 15h. Mentorsko voden doživljajski program. Holistične vaje za zdravje. Predavanje. Poglobljeno doživljanje življenjske energije Zemlje. Vodenje po geomantičnih točkah Velike in Male doline ter soteske reke Reke. Meditacije preobrazbe z Gajo. Preberi več: Seminar geomantija: za krepitev zdravja in učinkovitost – Geomantija

Varuh vstopa v podzemlje Park Škocjanske jame