Geomantija piramid

Image title

Starodavne tehnologije in prihodnost človeštva je bil naslov letošnjega že tradicionalnega mednarodnega kongresa 12.09. v Ljubljani.

Kongres je deloval kot kognitivni glorificirani praznik geomantije, v prizadevanju za bodoče praktične razsikave GEOMANTIJE PIRAMID.

Postati velja pismen na področju abecede starodavnih znanj civilizacij človeštva. Kongres je opredeljeno obudil zgodovinska dejstva stičnih točk z geomantijo starih kultur : megaliti, piramide, pravzorci prostora, sveta geometrija, zdravilnost narave, sonaravno bivanje skupnosti, zdravi in razvojni principi za preživetje človeštva. Vsa ta znanja tačas vrejejo na dan. Več kot očitno se prepoznava, da bodo še bolj.

Vprašanja ki se sleherniku porajajo po takem dogodku so npr. : kako je z naravnimi viri moči življenjske energije v našem okolju ? kaj vse je povzročila družbena dekadenca ? kako smo se pretgrali od temeljnih moči življenja Zemlje in narave ?vprašanj in odgovorov take vrste jij je na tisoče. ( kot npr. skeptiki ki sumijo celo nastopajoče da so del komercializacije starodavnih znanj v slogu “zahodne civilizacije ” )

Pohvalno se je dogodka udeležil širok diapazon poznanih strokovnjakov – radiestezisti, arhitekti, znanstveniki, zdravilci, organizatorji turističnih vodenj…

Vsak od nastopajočih je s svojim znanjem v temelju pretresel svetovno kulturno dediščino in znanstveno paradigmo. Vzbduil se je vtis rapidnega stresanja dosedaj prevladujočih omejenih razumskih stereotipov. Tokrat so nas seznanili z novostmi iz njihovega raziskovalnega dela v minulem letu. Dotaknili so se srca ljudi.

Image title

Michael Tellinger (Južna Afrika) Megalitski krogi, izvor človeka in pot do pravične družbe – gibanje Ubuntu

Najditelj megalitnih krogov v J Afriki, Michael Tellinger, je z najdbami potrdil naseljenost razvitih civilizacij v Afriki pred človekom. S svojim političnim vključevanjem za družbeno pravičnost je dosegel svetovno slavo in popularnost. Gibanje Ubuntu je razširjeno na vseh kontinentih.

Med svojim nastopom je blagoslovil poslušalce z horizontalnim blagoslovom Zemlje posredovanim od šamanov Južne Afrike

Valerij Uvarov (Rusija): Energija piramid in vpliv na zavest

Valerij Uvarov je najpomembnejši graditelj piramid na svetu. Je avtor objektov v St. Peterburgu, Moskvi in sibirskem Tomsku, kjer so investirali več kot milijardo dolarjev. Je poznavalec energije piramid. Kot visoki oficir ruske vojske ima pristop do tajnih podatkov o razvitejših civilizacijah, kot je naša.

Zaznal sem da njegovo delo z gradnjo piramid vpliva na planetarni ravni. Nastopal je z osebno auro v spiralni obliki vorteksa-

Klaus Dona (Avstrija): Superiornost starodavnih artefaktov

Na svojih potovanjih lani je muzejski kurator in raziskovalec starodavnih najdb iz daljne preteklosti Klaus Dona ponovno obogatil svojo zbirko z »nerazložljivimi artefakti«. Vsa dejstva in fizični dokazi kažejo na to, da je treba menjati konvencionalni pogled na svet preteklosti.

Dr. Semir Osmanagič‡ (BiH, ZDA): Energija kamnitih krogel in piramid

Image title

Najditelj bosanskih piramid in raziskovalec prastarih tehnologij dr. Semir Osmanagič je nastopal z očitno prezenco duhovne povezanosti. Osmanagič‡ je predstavil novo knjigo, v kateri opisuje drugačen pogled na megalitne kraje po vsem svetu. Predstavil nam je odkritje novih tunelov pod bosansko dolino piramid in njihov zdravilni vidik.

GEOMANTIJA BOSANSKIH PIRAMID je projekt, ki ga pripravljam kot pobudo dr. Osmanagiču. Poleg geomantijske raziskave piramid nameravam v Bosni uresničiti interdisciplinarni EU projekt trajnostnega razvoja za dosego zelene rasti ter izboljšanje okoljske in družbene učinkovitosti za lokalno skupnost Visokega.

Image title

Piramide so prakozmogrami v geološki konstituciji pokrajine. Delujejo kot ojačevalniki kozmičnih portalov, ki prihajajo v planet.

Vsi štirje raziskovalci združujejo znanstvene in starodavne pristope. So zgled modernega holisitičnega snovanja in raziskovanja.

Njihovi nastopi imajo izjemno moč transformacije. Preobračajo podzavest in možgane v novo stopnjo dojemanja preteklosti in prihodnosti.