Holistična pomoč

Kdaj iti k zdravniku in kdaj k bioterapevtu, geomantu, psihoterapevtu, coachu? Najprej si velja priznati da potrebuješ strokovno pomoč. To je prvi korak. Potem poslušaj notranjo vest ki je še posebej ob krizah in boleznih zelo glasna z opozorili in namigi kako ukrepat.

Z Zavodom Anima Mundi združujemo sektorje. Pomagamo kot alternativna pomoč in sodelujemo s številnimi strokovnjaki na področju obstoječe paradigme medicine, znanosti, arhitekture, ekonomije, turizma, psihologije, geografije, fizike in šolstva. Prihodnost je v združevanju znanja. Bistveno pa je prepoznavati kompetence vsake stroke. Ko začutiš da si zrel in pripravljen za prepoznavanje vzrokov svoje bolezni ali težav, potem je holistična pomoč na mestu.

Geomantija je energijska medicina. Posveča se pregledom zdravja hiš in naselij, bioenergijskemu izboljšanju bivanja, zdravljenju prostora in holističnemu svetovanju. Geomantijska diagnostika biopolja Zemlje in interakcij z zdravjem človeka velja enako za mikro in makro merilo. Uporablja se identično za naselje, mesto, hišo, gozd, pokrajino in planetarno telo.

Energijska diagnostika pokaže kako se proces zdravljenja odvija. Zaščiti pred površnimi interpretacijami, podaja širšo sliko razumevanja, ukvarja se z nastalimi posledicami z zdravjem in obravnava ključno področje vzrokov. Brez bioenergijske sprostitve zapletov v biopolju človeka oziroma prostora, ni realnih pogojev za izboljšanje.

Kakovost bivanja določa zemljišče, stavba, zunanja in notranja ureditev, materiali, geološka in energijska značilnost lokacije. Energijska diagnostika hiše in zemljišča je v geomantiji osnova za obravnavo danosti prostora in načrtovanja. Brez razumevanja kaj prostor je v svoji funkciji in identiteti, ni pravih pogojev za zasnovo bivanja. Dati lokaciji ustrezno vlogo je odločilna poteza.

Energijska diagnostika o preobrazbah ekosistema govori že leta. S sodelavci ugotavljamo da se sedaj napovedi uresničujejo. V tem času se je povečala potreba po holističnem svetovanju, ki ga izvajam do projektov in posameznikov. V nastali luknji dogajanja, ljudje potrebujejo strateške povratne informacije kako naprej. Predvsem take vrste, ki gleda iz duhovnega ozadja na navzočo blokado do cilja resnične spremembe. Primeri ki so zreli, so sprejeti v obravnavo.

Geomantija je starodavno in sodobno znanje o življenjskih energijah okolja in človeka. Izročilo prednikov. Intuitivna ustvarjalnost z Zemljo in okoljem. Energijska medicina. Evropski feng šuj. Osebna in okoljska psihologija. Integralna radiestezija. Sistemsko vedenje o ustvarjanju harmoničnega okolja.

Geomantijsko spremljanje biopolja Zemlje analizira soodvisnost med dimenzijami bivanja. Energijska polja prostora so kot membrane, katere v primeru motenj zvenijo disharmonično. Zdravljenje je tisto ki čisti disharmonije v naravni tok.