Program Preboj

Image title

Predstavljam vam online Holistični seminar Preboj, s pričetkom 25. 05. 2022. Sem Robi Lavin. Ukvarjam se z geomantijo, vedenjem o življenjski energiji Zemlje, holistično medicino, svetovanjem, izobraževanji in coachingi. Izvajam poseben pristop analize biopolja Zemlje, z razvijanjem meditacij, vaj in načinov za novo prakso tega časa. Ta temelji na integralnem modelu vključevanja vseh ravni našega bivanja in življenjske prakse. To je temeljno zagotovilo da vključimo vse procese skupaj, tako v videnju dejanskega stanja s svojim duhovnim ozadjem, bodisi za bolezni ali potenciale preobrazbe, prav tako v prakticiranju nove vadbe tega časa z Zemljo. Namen je podati analizo stanja in iz tega predstaviti vodilo za spremembe, rešitve in pristope ki v tem času delujejo.

Kako se naravnati v aktualnem obdobju da smo uglašeni s spremembo ? Kako se prepoznava dogajanje v okolju, svetu in v sebi ? Kakšna so spoznanja in ugotovitve za nove odločitve ? Na kakšen potencial se nasloniti da pomaga ? Kaj konkretno početi da si pomagaš ? Take vrste vprašanja so samoumevna. Ne bi bilo prav če se taka vprašanja ne porajajo. In ne bi bilo prav če se na njih ne odgovori. Današnji čas je priložnost za preobrazbo in nove začetke. Opozorila kje so stranpoti so očitna in tudi alarmantna ko pride do težav z zdravjem ali z tokom življenja ko se prekine. Prekinitev toka energije je znak da je potrebno ukrepat. Tega so prepozna tako da se slabša kvaliteta življenja, oslabi se vključenost v dogajanje življenja in bazično počutje. Najslabše je ko se na podlagi prekinitve toka nalaga negativna konotacija do sebe in sveta. Na ta način postaneš del kolesja inercije, ki nima vodila preobrazbe. Sledi vodilu zanemarjanja sebe in zapadanja na negativne scenarije, ki so zaradi korona posledic dramatični. To nima smisla kakorkoli podpirat. Dobro vemo da se lahko splošno dramo podpira tudi z odporom in jezo na vse skupaj ali z vdajo v nemoč. Stopiti je potrebno na svoje noge in se začeti postavljati v pomoč sebi.

Današnji čas je značilen po potencirani spremembi. Odpirajo se nam nove percepcije zavedanja o vzrokih in rešitvah v odnosu do zdravja, ustvarjalnosti in novega načina življenja.

Po prostoru so preobrazbe planetarno povsod. Neposredno smo povezani s spremembo matrice bivanja, razmišljanja in delovanja. Temu se ne da izogniti. Nastaja nova resničnost, tako resnična da nam trka na vrata in govori: poglej navznoter v sebe in boš videl zunaj več dimenzij, ki jih prej nisi. To so razsežnosti Zemlje, narave in nas samih, ki nam dajejo zavedanje, nove zagone in zagotovila za umestitev v nove temelje življenja. Kako se umestiti v nove temelje je ključno vprašanje. Zadeva miljone ljudi po vsem svetu. Korona šok, ki je toliko časa prevladoval, je prikrival priznavanje dejstva da nastaja prelomnica v novo obdobje z večplastnimi ekološkimi razsežnostmi, kateri velja sledit na ravni eksistence in duhovnega razvoja, da ne stagniramo in obtičimo v inerciji. Rezultat tega je novo obdobje z novimi kvalitetami.

Holistični seminar Preboj omogoča:. Osvajanje nove veščine spreminjanja v skladu z aktualnimi razmerami za dosego ustrezne učinkovitosti. Prizemljitev z Zemljo za zdravje in dobro počutje z vadbo vaj in meditacij. Spoznavanje sebe in stanja v svetu za razumevanje nastalega položaja v katerem smo in aktiviranje nove kreativnosti. Seminar je namenjen pomagat prav v teh razmerah. S celostnim pristopom holističnega programa se učimo razumet aktualno situacijo odgovorno in kreativno. Delamo na soočanju s primernimi pristopi v poglabljanju zavedanja. Temelj je povezovanje z Zemljo. To je tako odločilna komponenta rešitve, ki daje vpetost v tok življenja, da brez nje ni nobenih pogojev da bo nova energija novega obdobja živo imela učinek za uspeh. Temelji stika z Zemljo so ključno zagotovilo za najbolj primarne prizemljitve našega delovanja. Mentorsko vam pomagam pri delu na sebi in enako pri treningu povezovanja z naravo, z vajami vitaliziranja, zdravljenja in samorefleksije. Redno smo skupaj na delovnih srečanjih predavanj, vaj in izobraževanja on line. Obravnavamo bistvene mehanizme za razumevanej nastale situacije v svetu in sebi in za reševanje svojih področij življenja. Seminar temelji na preizkušenem pristopu izobraževanj geomantije obdobja 22 let in hkrati na avtentičnem modelu prav sedanjih razmer iz spremljanja biopolja Zemlje in zasnovi novega programa za samopomoč in uspešnost spoprijemanja z izzivi. Na temelju skrbi zase in izboljšanju svoje prakse življenja: v delu in delovanju do okolja. Seminar se posveča osebni situaciji posameznika. Enako delamo na skupnem učenju s skupnim vživljanjem v vzroke in rešitve ter učenju stika z naravo konkretno s prakso vadbe. Seminar je enkratna priložnost za tiste ki želite spremembo pravočasno in holistično uresničiti na novih temeljih energije leta 2022.

Smo v odločilnem obdobju kako bomo zgodbo vzeli v svoje roke. Dogajanje aktualnih razmer je intenzivno. Ni si za zatiskati oči koliko novih priložnosti se odpira, seveda pod pogojem da resnično hočemo sebe postavit na nove temelje. Smo v obdobju kot naročeno za očiščenje in končni prehod za se postaviti na svoje noge, zaradi pritiska korona drame, ki je tako kot prej tudi sedaj relativen. Naš položaj določa stanje zavesti, stopnja ozemljitve z Zemljo in odprtost do realnosti taka kot v resnici je. Seminar Preboj se posveča aktualnemu izzivu prevzeti proces v svoje roke.

Vabilo za nov seminar: Online Holistični seminar Preboj prične online  25.05.2022 ob 18h. Namenjen je za zdravje, osebno preobrazbo in učinkovitost. Zasnovan je na osnovi preizkušnega modela celostnega pristopa preobrazbe, iz prakse seminarjev: pri skrbi za zdravje, povezovanje z naravo, reševanje krize, ustvarjanje novega načina življenja z Zemljo in postavljanje na nove temelje delovanja v delu in domu, odnosu do sebe in sveta. Seminar je za tiste ki konkretno hočejo narediti premike in preboje v svojem življenju na novo. Seminar ni za tiste ki so za instant rešitve. Potrebna je vadba, novo usposabljanje in uživanje v novem. Mentorsko vas vodim v izobraževanju s predavanji, vajami in coachingom. V živo bomo na delavnici v Parku Škocjanske jame doživeli sproščanje in doživljanje poglobljenega učenja v naravi. Seminar je namenjen za osebni in skupni preboj, ki nam je namenjen pri prehodu v nov ciklus. Skupaj bomo z online programom v ritmu, ki nas bogati in izpopolnjuje do cilja. To je preboj. Za zanesljivost tega rezultata zagotavljam kot mentor.

Online HOLISTIČNI SEMINAR PREBOJ

Holistični program: za zdravje, preboj in učinkovitost
Online predavanja, vaje in coaching
Delavnica: Park Škocjanske jame
Vaje krepitev zdravja z Zemljo
Coaching
Gradivo pdf in Video posnetki dogodkov
Cikel seminarja: od 25.05. do 25..06. 2022
Cena: 200eur.

Število mest omejeno. Prijave do zasedbe prostih mest.
Prijave: info@geomantija.si
Seminar vodi: mentor Robi Lavin
Zavod za celostni razvoj Anima Mundi

Image title