031 559 553     Kontakt

Seminar geomantija 2020

Image title

Image title

Program: krepitev zdravja v naravi, razvoj povezanosti in senzibilnosti z Zemljo, učenje geomantije v naravi in domu, holistični trening za reševanje krize koronavirusa, intuicija in ustvarjalnost, zemljenje, osebni razvoj za aktualni čas planetarnih sprememb 2020.

Program je zasnovan za aktualne razmere, z namenom pomagati: poskrbeti za zdravje individualno.

Spletno izobraževanje. Učenje na geomantijskih krajih blagodejnega biopolja Zemlje.

Izbrane markantne lokacije v naravi: Park Škocjanske jame 01.08. in Strunjan 29.08.

V ciklu seminarja 1 meseca avgusta 2020 email mentorsko svetovanje.

Ni potrebno predznanje. Vključene vaje revitalizacije za izvajati doma.

Seminar se vodi individualno in za skupino. Zasnovan za nove razmere planetarnih sprememb 2020

S povezavo v mrežo seminarja geomantija, ste redno obveščeni po e pošti: z aktualnimi geo vajami.

Geo vaje nastajajo v skladu s sporočili Zemlje. Namenjene so za osebno uporabo doma.

Število mest omejeno. Individualni pristop mentoriranja.

Rok prijave do 11.07.oziroma do zasedbe prostih mest.

Prijavnica je odprta do zasedbe prostih mest.

Cena: 230eur

Prijave: info@geomantija.si

Izobraževanje in vaje vodi Robi Lavin, po preizkušenem pristopu seminarjev geomantije, holističnega svetovanja mentorskega dela z ljudmi in proučevanja Zemlje, narave in bivalnih prostorov.
Seminar vključuje obravnavo človeka, doma,narave, okolja bivanja, družbenih razmer in planetarnih podnebnih sprememb s svojim duhovnim ozadjem. Ponuja podporo pri spremembah v letu 2020.

Vsebina je pripravljena točno za prisotne razmere v času in prostoru: z navzočimi razmerami samoizolacije, prisotnosti koronavirusa, duhovnih preobrazb Zemlje in nastajanja novih priložnosti za razvoj notranje stabilnosti in ustvarjalnosti.

Znanja so tradicionalna in sodobna, iz najnovejših ugotovitev o energijskih zakonitostih bivalnega prostora, planetarnega doma in sobivanja z naravo in Zemljo. Poznana so kot energijska medicina, feng shui,radiestezija, bioenergija, psihologija bivanja in celostna ekologija. Prikazani bodo primeri iz prakse.
Holistična znanja geomantije pomagajo poskrbeti zase v sodobnem načinu življenja. Za osebno rast, vseživljenjsko učenje, razvijanje intuicije in ustvarjalnosti- v stiku z naravo.

Podana bodo znanja, ozaveščanja in usmeritve za preobrazbe do aktualnih dogodkov koronavirusa: na globalni, lokalni in osebni ravni. Z napotki za spremembe. Holistični trening je voden mentorsko, z napotki in pomočjo svetovanja.

Izvedli bomo geo vaje za krepitev zdravja instik z naravo in Zemljo. Geomantijske vaje so po tradiciji gibalna meditacija znaravo, podobne taj čiju, vendar unikatne. Zasnovane so na markantnih energijskih lokacijah.  So kombinacija gibov telesa, dihanja ter povezanosti z naravo in Zemljo.

Seminar se izvaja za omejeno število udeležencev: z interno dinamiko izobraževanja.

Mentor: Robi Lavin

--------------------------------------------------------------------------------------

Image title

Image title