031 559 553     Kontakt

Seminar preboj 2021

Image title

Holistični seminar preboj 2021:

Seminar vodi Robi Lavin, prejemnik priznanja GZS za inovacijo geomantijsko-poslovno svetovanje; deluje 22 leto v okviru Zavoda za celostni razvoj Anima Mundi: s pregledi zdravja prostora, svetovanji, projekti in seminarji.

Holistična pomoč v seminarju se posveča celostno v reševanju aktualnih izzivov: skrbi za zdravje, poslovnega delovanja in osebnim spremembam. Preboj dosegamo s pomočjo preizkušenega pristopa programa seminarja: s številnimi udeleženci iz različnih sektorjev, ciljnih skupin in poslovnega okolja. Vključuje izobraževanje s holističnim znanjem, vaje skrbi za zdravje in mentorsko podporo s svetovanjem. Ni potrebno predznanje.

Program je namenjen aktualnim poslovnim in ustvarjalnim izzivom, značilnim v prilagajanju na preobrazbo leta 2021.

Individualno svetovanje se izvaja online in po dogovoru v živo v delovnih prostorih podjetja. Poglabljamo holistična znanja zakonitostih sprememb in spopadanja s poslovnimi izzivi. Postopno se usposabljanje integrira v uspešnost delovanja. To pomeni postati funkcionalen v svojem delu. Na osnovi dobrega počutja duševno in telesno.

Temelji seminarja so zasnovani z geomantijskim pristopom ozemljitve z Zemljo. Seminar se izvaja z omejenim številom udeležencev. Mentorski pristop zagotavlja individualno obravnavo in reševanje problemov.

Aktiviranje pozitivnih potencialov za uporabo v delu, kreativnosti in zdravju so dodana vrednost seminarja. V izobraževanju ste seznanjeni z geomantijsko analizo aktualnih razmer. V pomoč pri osveščanju o interakcijah s okoljem.

Kombinacija predavanj, vaj in svetovanja daje rezultate za preboj. Seminar je avtentično zasnovan za dinamiko leta 2021, s smernicami za učinkovitost. Skupni online program. Individualna izvedba po dogovoru.

Prijave: info@geomantija.siImage title

Robi Lavin, mentor
--------------------------------
SEMINAR PREBOJ 2021
IZOBRAŽEVANJA
ZAVOD ZA CELOSTNI RAZVOJ
ANIMA MUNDI
www.geomantija.si