031 559 553     Kontakt

Spletni seminar geomantija 2020

Image title

Image title

Image title

Program: krepitev zdravja v naravi, razvoj povezanosti in senzibilnosti z Zemljo, učenje geomantije v naravi in domu, holistični trening za reševanje krize koronavirusa, intuicija in ustvarjalnost, zemljenje, oblikovanje kozmograma za zaščito in podporo doma, osebni razvoj za aktualni čas planetarnih sprememb 2020.

Program je zasnovan za aktualne razmere, z namenom pomagati: poskrbeti za zdravje individualno.

Spletno izobraževanje. Učenje na geomantijskih krajih blagodejnega biopolja Zemlje.

Izbrane markantne lokacije v naravi: Park Škocjanske jame, Strunjan, Piran.

Termini 3 delavnic interno: prve sobote v mesecu: 02.05., 06.06. in 04.07. od 10h do 15h.

V ciklu seminarja 2 meseca email mentorsko svetovanje. In interaktivna fb skupina seminarja.

Ni potrebno predznanje. Vključene vaje revitalizacije za izvajati doma.

Seminar se vodi individualno in za skupino. Zasnovan za nove razmere planetarnih sprememb 2020

S povezavo v mrežo seminarja geomantija, ste redno obveščeni po e pošti: z aktualnimi geo vajami.

Geo vaje nastajajo v skladu s sporočili Zemlje. Namenjene so za osebno uporabo doma.

Število mest omejeno. Individualni pristop mentoriranja.

Prijavnica je odprta do zasedbe prostih mest.

Prijave: info@geomantija.si

Izobraževanje in vaje vodi Robi Lavin, po preizkušenem pristopu seminarjev geomantije, holističnega svetovanja mentorskega dela z ljudmi in proučevanja Zemlje, narave in bivalnih prostorov.
Seminar vključuje obravnavo človeka, doma,narave, okolja bivanja, družbenih razmer in planetarnih podnebnih sprememb s svojim duhovnim ozadjem. Ponuja podporo pri spremembah v letu 2020.

Vsebina je pripravljena točno za prisotne razmere v času in prostoru: z navzočimi razmerami samoizolacije, prisotnosti koronavirusa, duhovnih preobrazb Zemlje in nastajanja novih priložnosti za razvoj notranje stabilnosti in ustvarjalnosti.

Znanja so tradicionalna in sodobna, iz najnovejših ugotovitev o energijskih zakonitostih bivalnega prostora, planetarnega doma in sobivanja z naravo in Zemljo. Poznana so kot energijska medicina, feng shui,radiestezija, bioenergija, psihologija bivanja in celostna ekologija. Prikazani bodo primeri iz prakse.
Holistična znanja geomantije pomagajo poskrbeti zase v sodobnem načinu življenja. Za osebno rast, vseživljenjsko učenje, razvijanje intuicije in ustvarjalnosti- v stiku z naravo.

Podana bodo znanja, ozaveščanja in usmeritve za preobrazbe do aktualnih dogodkov koronavirusa: na globalni, lokalni in osebni ravni. Z napotki za spremembe. Holistični trening je voden mentorsko, z napotki in pomočjo svetovanja.

Izvedli bomo geo vaje za krepitev zdravja instik z naravo in Zemljo. Geomantijske vaje so po tradiciji gibalna meditacija znaravo, podobne taj čiju, vendar unikatne. Zasnovane so na markantnih energijskih lokacijah.  So kombinacija gibov telesa, dihanja ter povezanosti z naravo in Zemljo.

Seminar se izvaja za omejeno število udeležencev: z interno dinamiko izobraževanja.

Cena: 250 eur

--------------------------------------------------------------------------------------

Image title