Jama jin

V okviru sekcije ZELENEGA TURIZMA turistično olepševelanega društva Šentjur, je bilo 15.08. 2 tradicionalno srečanje s koncertom v jami kozmogramov. Prvotna jama mlinskih kamnov je geomantijsko markantno območje. Že markirano v nastajajoči zeleni infrastukturi.

Image title

Jama je v izvornem jin območju holona Rifnika, Kalobja, Resevne in Šentjurja. Navzoča je v *potentnem  naravnem prostoru zdravilnih vrelcev, ki so locirani v jin liniji pobočja Rifnika in Resevne.

Image title

Jama je prostor ki zdravi. Obiskovalca vrača v stanje 0. Prvinska frekvenca brez dodatnih primesi. Prostor primeren za porajanje novega in preobrazbo starega. Začuti se varen objem inteligence Zemlje.

Blagodejnost in zdravilnost ambienta jame je dokazana s področja bioenergije in znanosti. V obravnavanem primeru projekta pa moramo paziti da se vzdržuje primeren trajnostni standard. Brez kakršnekoli komercializacije. Standard zelenega turizma.

Formacijo menhirjev s kozmogrami smo postavili po tradiciji v jin obliki kače. Kačji arhetip podzemeljskih sil. Zaradi tega značaja smo jamo poimenovali KAčŒJA JAMA.

   Sekcijo zelenega turizma tukaj vodi zverziran geomantijski vodič g. Mirko čŒander – info 051 653 929. V njihovo geomantijsko vodenje se že vključujejo gostje bližnjih term Thermana Laško.

   Da smo lahko uresničili geomantijsko raziskavo take vrste in  program zelenega turizma, velja zaobjeti celotno obdobje  razvijanja praktičnih znanj geomantije od samega začetka , iz obdobja 1990 naprej. Tovrstno znanje se razvija desetletja, da lahko doseže svojo normalno celovitost v posameznikovi praktični usposobljenosti.

Tukajšnja Jama je značilni jin krajinski značaj : Ponotranjenost, preobrazba, umirjenost, zemeljsko počelo maternice prostora.

       * Pokrajinske sisteme JIN IN JANG v geomantiji primerjamo s spolno čakro.

V jami se izvaja tudi zvočna kopel. Za koncerte ima posebno akustiko. Letos je bil koncert Strune generacij.

Image title

Image title

Sekcija zelenega turizma Šentjur je osnovana iz projekta GEOMANTIJA KRRES. 

Image title

Image title

Image title

Image title

Projekt se geografsko in geomantijsko prepleta z novim projektom GEOMANTIJE ZELENEGA TURIZMA ki ga pravkar izvajamo na hrvaški strani Kozjanskega, to je v Zagorskim selama.

Image title