Jedro zdravljenja

JEDRO DUHA IN TELESA

Zdravljenje je danes v ospredju, povsod kjer je volja po preobrazbi. Vključuje preobrate in premike v naši skupni zavesti. Ko zdravimo duha, se proces prenaša na telo. Ko zdravimo telo, se proces prenaša na duha. Pod pogojem, da se spremembi posvečamo celostno.

Pojem zdravljenja je večkrat preveč enoličen. Zaradi splošne zavrtosti v razumevanju sproščanja ustvarjalnih procesov, ki so jedro tovrstne avanture samega sebe, v univerzalni zakladnici znanja. Ta zakladnica se odpira v notranjem jedru, ki povezuje duha in telo.

Jedro zdravljenja je tisti vir, ki sprošča blokade. To se pozna kot sprememba mišljenja, čutenja, opazovanja, doživljanja, ljubljenja in spoznavanja univerzalne resnice.

VLAGANJE V NOVO ŽIVLJENJE

Novo življenje, tako kot si ga želiš, je največ vredna investicija vase. Toliko kot vložiš, toliko ga dobiš. Pod pogojem, da se starega, ki je preživeto, razvežeš na vseh ravneh. Tudi na kolektivni ravni, ki deluje kot značilna preizkušnja, koliko poslušaš sebe in ne nasedaš na množične scenarije krize. Potem ko s tem razrešiš, se pokaže podpora nove Zemlje.

Zdravljenje je edino smiselno takrat, ko se odločiš postati drugačen. Bolj iskren in bolj zvest glasu srca. Zdravimo vedno dušo, osebnost in telo. Vedenje kaže kako se spreminjamo. Tako se učimo v interakcijah medsebojnih odnosov: kako napredujemo in kje je potrebno se posvetit globlje delu na sebi.

POT ZDRAVLJENJA

Zdravljenje je pot naprej. Srečamo se z novimi spoznanji, ki pomirijo in potolažijo grenkobo izkušenj. Potem nadaljujemo pot z odprtimi rokami. Za zaobjeti tisto, kar nam je najbolj pomembno.

Zdravljenje je vedno pustolovščina. Pot naprej naj bo prosta odporov in izgovorov. Potem se pokažejo naproti postaje, ki nas nagradijo z novimi spoznanji.

Pot zdravljenja je najbolj zanimiva, ko jo spremljamo sproti. To pomeni, da smo stalno prisotni, tudi če se dogaja razburljivo vrenje iz podzavesti. Prisotnost in pozornost je veščina.

POSVEČENOST SVOJI ŽIVLJENJSKI ZGODBI

Zdravljenje je nujna pot k spremembi, ko se odločimo razrešiti z boleznijo. To pomeni, da ne deluje spopadanje z boleznijo, če se spreneveda do sebe. Kriterij učinkovitosti je iskrenost in posvečenost resnici svoje življenjske zgodbe.

PODEDOVANE SPOSOBNOSTI SAMOPOMOČI

15.07. 2023 sanjam kako smo v posebnem prostoru Zemlje, ki daje podporo pri duhovnem zdravljenju. Vrtimo se naokrog, kjer so svetlobne zavese. Hodimo po blagodejni vodi. Na vseh straneh so kamniti stebri, na katerih so knjige znanja. Sanje spodbujajo naj raziskujemo svojo duševnost, kjer bomo srečali podedovane sposobnosti samopomoči, v sodelovanju z bitji zdravljenja Zemlje

SAMOZDRAVLJENJE

Največja napaka pri samozdravljenju je nezaupanje vase. To so ovire, ki jih je potrebno odpraviti. Z ozaveščanjem od kod je nastalo tako nezaupanje. To je nenaravni sloj osebnosti. Primarno smo povezani s sabo, v stanju stika s svojimi občutki in energijo živosti lastnega potenciala postavljanja sebe v svet.

SPREMEMBA ZAVESTI

Zdravljenje je sprememba sistema v naši zavesti. Spreminjaš sistem svoji prepričanj, konceptov, idej, komentiranja drugih in sebe, procesiranja problemov in ustvarjalnih zamisli. Zavest postaj bolj elastična in dovzetna za nove pozitivne priložnosti. Bistveno pri zdravljenju je preseganje omejujočih prepričanj in čimbolj ljubeče zaobjemanje neumnosti. Tako si medsebojno pomagamo v razumevanju odklonov od odprtega srca.

PRIMARNE ZAKONITOSTI

Poročanje o procesih zdravljenja je seveda odgovorno početje. Potrebna je verodostojna praksa, izkušnje, klic po delitvi spoznanj in vabilo za soustvarjanje, v izzivih ki nas čakajo. Po drugi strani je zakonitost zdravljenja nam poznana po primarnem občutku, ki ga pogosto premalo poslušamo. Dano nam je precej natančno ugotoviti kaj se dogaja v določeni situaciji, ko le prisluhnemo zaznavi, ki nas spremlja.

KORAKI PREOBRAZBE

Ko se soočiš z boleznijo, bodi potrpežljiv do korakov, ki so potrebni pri preobrazbi. Na silo ne gre naprej. Kvečjemu nazaj. Prav zato velja negovat nov odnos do sebe. Z vsemi niansami skrbnosti in umirjenega samozdravljenja.

ZRCALO RANE V PROSTORU

Vsaka rana v prostoru zrcali našo rano. Tako neposredna je ta interakcija, da se ji ne da izogniti. Razen če izbrišeš iz svoje zavesti to resničnost. Kar pa pomeni, da brišeš sebe iz realnosti, kjer živiš.

KLIC PO OZDRAVLJENJU

Kaj se pravzaprav zgodi, da stanovalci nimajo več veselja živeti na dani lokaciji? Po določenem času nastane neposredna interakcija s karakterjem kraja. Stanovalci pridejo v stanje nenavadne utrujenosti in upada motivacije za nadaljnje projektiranje domovanja. Takrat pride iz podzavesti značilen bremenilni vpliv prostora, s klicem po zdravljenju. Ta faza omogoči, da se razčisti s preteklostjo in prizemlji prihodnost, z vizijo vseh vključenih v domu.

BIOTERAPIJA BIVANJA

Geomantična pomoč prostoru z litopunkturo je bioterapija bivanja. Pomaga vzpostavit energijsko stanje zdravega krogotoka med stanovalci in zemljiščem, hišo in Zemljo.

INTEGRACIJA MED NOTRANJIM IN ZUNANJIM SVETOM

Zdravljenje odpre različne sile, ki jih prej še nisi nikoli srečal. To je spodbudno. Spoznavaš nezavedno samega sebe, v okolju kjer živiš. Te sile se potem pridružijo, kot del tvojega aktivnega potenciala samouresničevanja. Postajaš bolj integriran med notranjim in zunanjim svetom.

ZAŠČITA

Kadar pride do energijskih motenj v prostoru, zaradi sporov v odnosih, nastanejo blokade. Škodovanje drugemu: zaradi zamer, jeze, maščevanja in netenja prepirov je akutni konflikt, ki v prostoru povzroča bojno polje. Da se odklopi od nastale agresivne zmede, je potrebna energijska zaščita. Ta se ustvari z ozaveščanjem lastne ranljivosti in rešitve za doseganje nove samozavesti delovanja. Enako velja to doseči v prostoru, z geomantičnim zdravljenjem ranljivih točk energijskega sistema. Zaščita pomeni integriteta organizma hiše.

ČIŠČENJE IN REGENERACIJA

Zdravljenje spreminja nesrečo v srečo. Ko se bolezen prične spoznavat v svojih vzrokih in najde načine za aktivacijo čiščenja ter regeneracije, se negativni naboj opušča. Okoliščine življenja postajajo bolj naklonjene za premike ki si jih želimo. Srečo si torej ustvarjamo sami. Da pa pride do njenega nasmeha, je potrebno nesrečne okoliščine pogledat kako kličejo k preobrazbi.

PREIZKUŠNJE PROTISIL

Najtežje je delati velike preobrate v kolektivni mentaliteti. To velja še posebej izrazito, ko nas napadajo dvomi, ki pridejo kar od zunaj v našo zavest. So kot vdori v sistem. Delujejo kot protisile. Preizkušajo koliko smo predani zaupanju v dodeljene naloge in koliko sledimo srcu.

VODENJE

Kadar prevzemaš vlogo vodenja določene naloge v skupnosti, se odpri hvaležnosti. Potem pride pomoč. Še posebej izrazito se pokaže, ko zaupaš v preseganje sebe in misliš na celoto. Nisi ti tisti, ki je v ospredju. Čeprav brez tebe zgodba nima začetka in izvedbe. To so pogoji, ki so vsem nam znani kot univerzalni principi soustvarjanja.

ZDRAVILNI PROCESI ZEMLJE

Raziskovanje geomantije nudi odpiranje novih horizontov zavedanja, kaj nas obdaja v okolju kjer živimo. Pravzaprav so to stara znanja o Zemlji, krajinskih svetiščih, življenjski energiji prostora, svetih krajih in zakonitostih sobivanja v skupnosti. Nova razsežnost tačas so planetarne spremembe. Odpirajo se zdravilni procesi Zemlje, ki nam pridejo naproti, ko se prepustimo osehni in skupni preobrazbi.

POKAZATELJI NAPREDKA

Merilo preboja je prizemljitev na frekvenco Zemlje in povezanost z duhovnim virom. Tako enostavno se sliši. Res je, da je večina postopkov samozdravljenja povezana z opuščanjem nepotrebnega balasta, odpravljanja stresa in njegovega nevtraliziranja ter krepitve stika s primarnimi stanji dobrega počutja. Prav enostavnost in preprostost so pokazatelji da dejansko napredujemo v zdravljenju svoje zgodbe.

ZDRAVILIŠČE V NARAVI

Sprostitev duha in telesa je tako zaželjena. Sedanji čas potrebuje tako sprostitev redno, v vseh letnih časih. Poletje pa ponuja svojevrstno doživetje, kot čas počitnic, odklopa od obveznosti in počitka. Prav je tako. Če le ponujajo okoliščine, je čas zase v tempu ki ga živimo nujen tudi kot dopust ali začasni odmik od neprenehne delovne aktivnosti. Dopust ima izziv: izkoristiti za umik stran iz konstante obstoječih obveznosti in iskati nove načine obiskovanja zdravilišča v naravi.