Preobrazba z Zemljo

Smo pred novimi izzivi. Premiki naprej v učinkovite spremembe- so vprašanja na dnevnem redu vsakega iskalca odgovorne preobrazbe. Da dosežemo uresničevanje svojih ciljev, za zdravje, delovno in osebno napredovanje, je potrebna prilagoditev na nove razmere. To pomeni pridobiti spretnosti za spremembo, ki zmore zaobjeti zunanje in notranje dejavnike v skupno rešitev. Reševanje svojih izzivov in izpolnjevanje svojih potencialov je proces, praktično delo in trening.

V soočanju z zakonitostmi življenja smo pred izzivom kako uporabljat ustvarjanje svoje vizije, razreševanje izzivov, razvijanje dobrega počutja, imunskega sistema in učinkovitosti. Zakonitosti zakona privlačnosti in kreiranja so del naše duše. To poznamo kot globlji del našega čutenja in usmerjanja toka dogodkov. Da postanemo ustvarjalci svoje zgodbe, v skupni postavitvi preobrazbe Zemlje, je potrebna duhovna praksa, ki zmore prizemljiti naše cilje v novo realnost.

Nahajamo se v obdobju z novimi izzivi. Potrebujemo podporo preobrazbe Zemlje, ki si jo ustvarjamo sami s svojimi prepričanji in prakso soustvarjanja. Temelj je učinkovita skrb za svoje zdravje, uresničevanje potreb po dobrem počutju in učinkovitost delovanja v aktualni dinamiki skupnih sprememb.

Preobrazba z Zemljo je danes neizbežna. To pomeni da je del naše skupne zavesti, evolucije in transformacije. Mi smo v neposredni izkušnji apela po koreniti spremembi stanja zavesti. Bolj kot to upoštevamo s spremembo na lastnem pragu, bolj se nam odpirajo priložnosti preobrazbe. Iz tega stališča holograma življenja je pristop preprost, toda odločilen. Vse kar se nam dogaja zunaj, je odraz našega notranjega stanja. Pristop notranje preobrazbe podpirajo zdravilni procesi Zemlje. Z zavestno prakso dela na sebi, povezovanja z naravo in meditacij, se na seminarju geomantija posvečamo samozdravljenju in prebujanju svojih potencialov za aktualno novo obdobje.

Trenirati vzdržljivost za aktualne izzive je več kot priporočljivo. Posebej kot poseben trening duha in telesa. V soočanju z neznankami in zahtevnimi preizkušnjami bo učinek vadbe opravil svoje. Sicer se lahko dogaja nenadni kratek stik, kolaps ali odpoved zavedanja, kar vodi v izgubo učinkovitosti. Potem nas povozi problem, namesto da bi mi držali vajeti v svojih rokah. Zato je vadba duhovne kondicije merilo koliko napredujemo v preobrazbi.

Naučiti se meditacije za odpravljanje stresa, vadbe umirjenosti in ustvarjanje vizije je koristno zato ker privlačiš prijetne vibracije. Ko poglabljaš meditacijo v povezovanju z Zemljo, privlačiš prijetne vibracije primarne prizemljitve z naravo. Ko se posvetiš sodelovanju z Gajo, za skupno dobro okolja, privlačiš duhovno zavest matere Zemlje

Današnji čas je velika priložnost za spremembo. Soočamo se s trenjem, ki ga neposredno gledamo dnevno pred očmi. Je znak izrazite napetosti in vrenja, ki išče pot k preobrazbi. Na nas je kako reguliramo to energijo, kako jo izkoristimo za pogledati vase in se postavimo na nove temelje.

Vrtenje v začaranem krogu je prevladujoča past pasivnega pristopa, oziroma da se stoji na mestu. Ni dovolj da se odpravi ponavljanje starih vzorcev. Potrebno je nadaljevati od tam kjer si se ustavil, na nov način. Tako se ciklus naših sprememb razvija, v preobrazbi starega v novo obdobje. Nova formula rešitve daje enako motivacijo kot opuščanje starega balasta, za aktiviranje dejanske spremembe.

Avtopilot običajnega razmišljanja in vedenja, navad in obnašanja- je eden od značilnih nasprotnikov našega napredovanja. Tega hranimo dnevno s svojim rutiniranim delovanjem. Zakaj tako težko pride do odpravljanja tega avtopilota? Zakaj tako prevladuje? Kadar se pojavi zavedanje, da je ta avtopilot naša lastna omejenost, zaplankanost in tudi ujetost v status quo okvir, potem se oglaša potreba po spremembi.

Ena ključnih vrlin za spremembe so odločitve. Brez konkretizacije odločitev smo v zraku, kjer ni sidra za aktivirati preobrazbo. Spretnost spreminjanja temelji na fokusu odločitev. Odločitve so del stebra odgovornosti. V aksis mundi energijski povezavi so iniciacije za novo.

Bolj kot napreduješ k svetlobi, več sence se pojavi za jo preobražat. Tako imamo na izbiro: ali ostajamo v istem okvirju ali pa širimo spekter svetlobe in teme v srčni funkciji zdravljenja, sodelovanja in čutenja realnosti.

Meditacija je danes ena od nosilnih kvalitet preobrazbe, za biti uglašen s stanjem zavesti Zemlje in osebnih sprememb. Sicer obstaja splošna podvrženost stresni frekvenci v sebi, s kombinacijo motilcev pozornosti iz stresnega okolja. Razvijanje fokusa, osredotočenosti in ustvarjalnosti z večdimenzionalnim potencialom življenja- je značilna rezultanta meditativne prakse.

Ko se posvetimo spremembi je indikator prepričljivosti prizemljitev z Zemljo. To pomeni posvečanje svoje vizije v univerzalni zavesti. Z vadbo pridemo k preobrazbi tako da postanemo del nje.

Smo v času prelomnic in prehodov. Preobrazbe so v ospredju. Sprememba je očitna kako se svet kaže kot drugačen. Kako percepiramo nove razmere in kako se vključimo v tok z lastno spremembo je ključen izziv tega časa. Prehodi postajajo pomembni iz več razlogov. Eden med njimi je eksistencialno umeščanje v novo postavitev. To je iskanje in kreiranje novih temeljev delovanja: v delu in skrbi za zdravje. Ozdraviti zastoje in aktivirati preobrazbo za nove premike je vodilo tega časa. Zdraviti se z Zemljo pomeni podati se na naravno pot iskanja sebe.

Smo pred izzivom sedanjega časa, ki nam trka na vrata kot konstelacija preobrazbe Zemlje. Podnebne spremembe so odraz tega sporočila. Ekološko stanje priča povsod po planetu kakšno je naše notranje stanje. To je izrazita faza transformacije, ki nam omogoča prehod v nov način življenja. Vkolikor ne sledimo tem potrebam po spremembi, v sebi in skupnem okolju, se pokažejo stranski učinki kot tipični zastoji. .Preobrazba nosi krizo na oltarju, da jo prepoznavamo kot priložnost za spremembe.

Potreben je preobrat iz zastarele paradigme v novo. Značilna je po celostnem odnosu do življenja in holistični kreativnosti.

Holističen pristop obravnava izzive celostno. Vse kar se nam dogaja ima vzročno posledično matriko. Učenje na osnovi razvijanja sinteze daje zagotovilo da razrešujemo zaplete zastojev in se odpiramo novemu, da odpravljamo ponavljanja in se prepustimo toku spremembe s pravimi rezultati. Na voljo nam je nov način poglabljanja in odpiranja poti spremembe.

Holistično šolanje je integracija svojega notranjega sveta z zunanjim. Temelji na notranji spremembi, ki se odpira navzven iz našega vira dobrega počutja, potenciala preobrazbe in vizije. Kreiranje svojih ciljev tako postane duhovna rast, skupaj s skrbjo za zdravje v stiku z Zemljo.

Redna vadba in ritem stika z Zemljo je vodilo za dobro počutje, odpravljanje stresa in razvijanje odnosov za zdravljenje.

Geomantično izobraževanje se posveča nam skupni zavesti z Zemljo, razvijanjem intuicije, prizemljevanju, samozdravljenju z naravo, kreativnemu soočanju z izzivi z orodji imaginacije, meditacijami, vajami in predavanji. So rezultat spremljanja biopolja okolja in značilnih procesov preobrazbe. Ti so navzoči v nas in okolju. Ko jih sprejmemo z aktivno držo spreminjanja, potem se aktivirajo procesi čiščenja in prebojev v novo obdobje. Posvečamo se aktualnemu izzivu iti s tokom spremembe. Praktično kombiniramo vaje samozavedanja, sproščanja, poglabljanja na potenciale preobrazbe na fokus svoje osebne spremembe.

Najbolj izrazita značilnost nove šole življenja je celovit odnos do sebe in okolja. Na voljo so nam nova orodja samozavedanja in ustvarjalnosti, ki zagotavljajo preobrazbo. Predstavljajo univerzalni vir. Navzoč je v nas in zavesti Zemlje. Deluje neposredno z novimi vpogledi in spoznanji za preboj

Naši skriti potenciali rešitev so navzoči v nezavednem področju. To je vir preobrazbe. Spoznavamo kako deluje, kako smo do sebe naravnani in kakšni pristopi vzpostavljajo odpiranje vira v zavest. Ko aktiviramo ustvarjalne procese, skupaj z zavestjo Zemlje, odkrivamo samega sebe v globljih arhetipih. Ti so značilni po izpolnjevanju naših notranjih potreb po dobrem počutju in samouresničevanju.

Meditacije za notranjo stabilnost in preobrazbo se bodo na online seminarju 08.12. izvajale z energijsko podporo za skupino in posameznika. Nove meditacije, zasnovane za dinamiko aktualnih razmer leta 2022, so nadaljevanje večplastnega ustvarjalnega  zorenja geomantičnih univerzalnih meditativnih praks. Tako kot je ta čas večplasten v preobrazbi, tako se nove vaje večplastno razvijajo za uporabo.

Preberi več: Online seminar Meditacije preobrazba z Zemljo – Geomantija