Karpo

Image title

Steklena posoda za sadje Karpo kozmogram Flaška, TPS tehnologija*.

Sadje in zelenjava vsebujeta veliko vode, zato učinek delovanja enostavno opazimo in okusimo. Predlagamo vam praktičen preizkus, del sadja ali zelenjavedajte v posodo, del pa pustite zunaj. čŒez nekaj časa, priporočamo več dni, primerjajte izled in okushttps://www.flaska.si/

Image title

*Postopek programiranja stekla TPS:

TPS sestavlja več faz, od katerih vsaka posebej pripomore k učinkovitosti Flaške:

  1. V steklo najprej graviramo tri simbole: prvi je oznaka serije (npr. ACK1), ki nam omogoča kontrolo kakovosti in sledenje. Drugi znak je kozmogram ali mandala (okrogle oblike), ki skrbi za zaščito vibracijskega programa v steklu. Tretji simbol ORO v pravokotnem okviru skrbi za učinkovitejše strukturiranje vode.

  2. Steklenice nato očistimo »starih« vibracij in s tem povečamo učinkovitost zapisa programa v steklo.

  3. Steklenice v tretji fazi programiramo z orgonskimi topovi nemškega proizvajalca Bioaktiv. Vibracijski program sestavljajo različne informacije iz narave, ki so v harmoničnem razmerju in vplivajo na strukturo vode. Ta faza postopka je najdaljša in traja 90 minut, vibracijski program pa se vtisne v silicijev dioksid (SiO2) v steklu – steklo vsebuje okoli 71 % SiO2.

 Ko voda pride v stik s tako programiranim steklom, se informacije nanjo prenašajo prek kvantnih elektrodinamičnih oscilacij koherentnih domen v steklu.

avtor kozmograma Robi Lavin