Meditacija Preobrazba Zemlje in človeka

MEDITACIJA PREOBRAZBA ZEMLJE IN ČLOVEKA 2024

Ponedeljek 01.04. ob 20h online.

Meditacija je namenjena krepitvi skupne zavesti preobrazbe z Zemljo, posvečanju aktualnemu hologramu sprememb in razvijanju mreženja.

Posvetili se bomo potencialu preobrazbe, značilnem za prehod v pomlad 2024.

Organizator Zavod Anima Mundi. Število mest omejeno. Prijave prejemamo do 31.03.

Prijave: zavod@geomantija.si

Meditacija geomantije se posveča nastajanju nove zavesti z Zemljo. Bolj kot si dovolimo biti eno z njo, bolj se nam nasmiha preobrazba.

Z meditacijo se mrežimo v univerzalno polje, imenovano tudi razsežnost soustvarjanja. Temu kar planetarno nastaja, dodajamo svoj doprinos povezovanja

Meditacija je danes potrebna kot hrana. Nahraniti dušo je notranja potreba. Posebej ko je prisotna notranja praznina ali pretres stresnih okoliščin.

Duhovna pot je povezovanje z zavestjo Zemlje, ki nas umešča v notranji vir dobrega počutja in stika z vseprisotno inteligenco utelešenega življenja.

Meditacija lune, sonca, skale, reke, zvezde in srca se razvija v ciklih. Nova zavest preobrazbe nam je v pomoč pri meditacijah za skupno mreženje, sodelovanje in zdravljenje.

Opazujemo znamenja in odkrivamo imaginacije za notranje potenciale sprememb

Meditiranje na rešitve je neizkoriščen potencial, v vseh primerih pozunanjene paradigme.

Vstopi v naravni prostor, objemi drevo, poglej sončni zahod, poslušaj tok reke, zasidraj se ob skali, dihaj zrak gozda in se zazri v nebo. Tako se večkrat oglaša kreativna vest, ko iščemo razrešitve lastnih ugank.

Več skrivnosti kot razvozlaš, bolj si prodoren pri preobrazbi. Več novega kot uspeš spraviti v svojo zgodbo, bolj si zgled za druge. Več kot si upaš biti pomoč okolju, bolj te objema podpora Zemlje.

Nikoli ne odnehaj, kadar čutiš klic srca. Nikoli ne zavrzi izkušnje stran, ko ti sporoča tvoj smisel delovanja. Nikoli ne obupaj, ko se podajaš k svojemu cilju preko preizkušenj.

Vedno se pokaže pomen naše naloge, tudi ko so okoliščine posebne v kriku bolečine. Skupaj zorimo v boljši svet, ki ga gradimo znotraj, v temeljih duhovnega prostora.

Robi Lavin

Robi Lavin: z Zavodom za celostni razvoj Anima Mundi deluje 23 leto: s pregledi zdravja bivalnih in delovnih prostorov, geomantijskimi raziskavami, zdravljenjem prostora, svetovanji, inovativnimi projekti za zdravje prostora in človeka, projekti za razvoj podeželja in kmetij, načrtovanju v arhitekturi in urbanizmu, pomočjo v poslovnem okolju, programi sonaravnega selfnesa v turizmu, meditacij ter mentorskim vodenjem seminarjev za osebno učinkovitost in povezanost z Zemljo.