Meditacija

Osrednje vodilo današnje preobrazbe je kako si pomagat in kako pomagat okolju. Pomoč pomeni poiskati notranjo moč in jo pridobiti v stanje notranje stabilnosti, čuječnosti, zavedanja in dajanja empatije. Tokokrog do skupne bolečine se tako poveže z izvorom, ki ga imenujemo aksis mundi- povezava med Nebom in Zemljo.

Naučiti se meditacije za odpravljanje stresa, vadbe umirjenosti in ustvarjanje vizije je koristno zato ker privlačiš prijetne vibracije. Ko poglabljaš meditacijo v povezovanju z Zemljo, privlačiš prijetne vibracije primarne prizemljitve z naravo. Ko se posvetiš sodelovanju z Gajo, za skupno dobro okolja, privlačiš duhovno zavest matere Zemlje.

Učinek meditacije se poveča s ponovitvami. Paziti je treba na splošni vzorec instant pričakovanj. Sprojeciran je po dolgem in počez v povprečniški mentaliteti družbe. Po nepotrebnem se opuščajo koristne veščine zaradi lenobe in samovščečnosti navad zanemarjenosti. Vsak ki je dober v svoji veščini izvaja tisoče ponovitev znova in znova

Meditacija je danes v vrednosti ki se povečuje s svojim doprinosom za dobro počutje in pomoč okolju. Povečuje se zato ker so potrebe potencirane. Kjer je zanimanje in interes, se odpira večanje aktivnosti za dajanje. Meditacija pomaga zdraviti dušo.

Veliko vprašanj prihaja v smeri okrog meditacije. Ali meditirati ali ne, ker večkrat ni časa in zbranosti. Odgovor je preprost. Meditacija je lahko šport, izlet v naravo, petje pesmi, risanje, ples, veščina gibanja ali notranja kontemplacija. Vedeti velja da vsak tip meditacije daje značilno stopnjo zavesti v svojem učinku. Meditacija z Zemljo je nenadomestljiva v kvaliteti sodelovanja z živo inteligenco matere Gaje.

Meditacija je danes ena od nosilnih kvalitet preobrazbe, za biti uglašen s stanjem zavesti Zemlje in osebnih sprememb. Sicer obstaja splošna podvrženost stresni frekvenci v sebi, s kombinacijo motilcev pozornosti iz stresnega okolja. Razvijanje fokusa, osredotočenosti in ustvarjalnosti z večdimenzionalnim potencialom življenja- je značilna rezultanta meditativne prakse.

Posvetitev je poseben potencial. Uporabljamo jo lahko pri zdravljenju, pričetku novega, zagonu projektov ali reševanju sporov. Posvetitev pomeni aktivirati stik s svetim, ki se umesti v dogodek med ljudi in v prostor. Da deluje posvetitev je potrebno spoštovati zakonitosti etike in energije večdimenzionalnosti. Vedno ko vzpostavimo povezavo med več ravnmi pletemo mrežo. Da bo posvetitev delovala, je bistven namen. Izraziti namero pomeni spoštovati dušo zgodbe.

Meditacija za zdravljenje je značilna po kvaliteti služenja. Prostoru pomagamo z duhovno podporo. Pridobiva z zaščito in sproščanjem sprememb med subtilnimi ravnmi. Zdravljenje se odvija, ko se moteči vzorec v vibracijskem polju pričenja odpuščat, z odpiranjem ponovne povezave z virom vitalnosti.

Meditacija pomaga da se obrnemo navznoter. Zelo velike količine notranjih resursov preobrazbe se v skupni meditaciji sprostijo.

Meditacija z Zemljo v naravi pomeni da utišaš um in dovoliš govoriti govorici narave v tvojo zavest. Ta govori v ritmu, melodiji in harmoniji, z različnimi sporočili in tišino – ko si eno z drevesi, rekami, gorami, živalmi in kamn. Oživlja zavest poglobljenega stika z Zemljo in našo skupno notranjo izvirnostjo z izvorom. Značilen je po enosti med duhovno in zemeljsko razsežnostjo bivanja, sobivanja in soustvarjanja.

Meditacija preobrazbe z Zemljo nas vodi v globlje plasti planetarne zavesti. Odmaknemo se od površnega zunanjega polja dogajanja in ponotranjimo pozornost na izvorne arhetipe preobrazbe. Potem se proces spremembe preliva v vse plasti planetarnega prostora. Enako se odvija znotraj nas. Preobrazba deluje ko se izvor odpiraa

Skupna meditacija preobrazba z Zemljo nas uglašuje na zavest enosti z zdravilnimi elementi. Prebujajo se sinhrono med nami in planetarnim prostorom, kot homeopatski impulzi Zemlje

Meditacija je danes v pomoč pri doseganju notranjega fokusa. Ta pomaga pri razvoju zavesti za našo učinkovitost, stik s potenciali preobrazbe in dobrim počutjem. Meditacije se spreminjajo v razvoju tako kot evolucija zavesti Zemlje in naše skupne potrebe po povezanosti z virom ustvarjalnosti.

Meditacija Preobrazba Zemlje in človeka – Nova postavitev: je posvečena podpori za osebno in skupno preobrazbo. Preberi več: Meditacija Preobrazba Zemlje in človeka – Geomantija