Meditacije z Zemljo

POMEN MEDITACIJE

Danes je v ospredju potreba po varnosti in povezanosti s potenciali preobrazbe. Meditacija nam pomaga v skrbi zase za doseganje notranje varnosti, osredinjenosti in sodelovanjem z inteligenco Zemlje. Postaja pomoč zase in za okolje, za zdravljenje in spodbujanje sprememb med nezavednim in zavednim, notranjim in zunanjim delom našega življenja.
Meditacija je danes v vrednosti ki se povečuje s svojim doprinosom za dobro počutje in pomoč okolju. Povečuje se zato ker so potrebe potencirane. Kjer je zanimanje in interes, se odpira večanje aktivnosti za dajanje. Meditacija pomaga zdraviti dušo.

PRILAGODITEV NA NOVE RAZMERE
Smo pred novimi izzivi. Premiki naprej v učinkovite spremembe- so vprašanja na dnevnem redu vsakega iskalca odgovorne preobrazbe. Da dosežemo uresničevanje svojih ciljev, za zdravje, delovno in osebno napredovanje, je potrebna prilagoditev na nove razmere. To pomeni pridobiti spretnosti za spremembo, ki zmore zaobjeti zunanje in notranje dejavnike v skupno rešitev. Reševanje svojih izzivov in izpolnjevanje svojih potencialov je proces, praktično delo in trening.


ZAKONITOSTI ZAKONA PRIVLAČNOSTI
V soočanju z zakonitostmi življenja smo pred izzivom kako uporabljat ustvarjanje svoje vizije, razreševanje izzivov, razvijanje dobrega počutja, imunskega sistema in učinkovitosti. Zakonitosti zakona privlačnosti in kreiranja so del naše duše. To poznamo kot globlji del našega čutenja in usmerjanja toka dogodkov. Da postanemo ustvarjalci svoje zgodbe, v skupni postavitvi preobrazbe Zemlje, je potrebna duhovna praksa, ki zmore prizemljiti naše cilje v novo realnost.

PODPORA PREOBRAZBE ZEMLJE
Nahajamo se v obdobju z novimi izzivi. Potrebujemo podporo preobrazbe Zemlje, ki si jo ustvarjamo sami s svojimi prepričanji in prakso soustvarjanja. Temelj je učinkovita skrb za svoje zdravje, uresničevanje potreb po dobrem počutju in učinkovitost delovanja v aktualni dinamiki skupnih sprememb.

HOLOGRAM ŽIVLJENJA
Preobrazba z Zemljo je danes neizbežna. To pomeni da je del naše skupne zavesti, evolucije in transformacije. Mi smo v neposredni izkušnji apela po koreniti spremembi stanja zavesti. Bolj kot to upoštevamo s spremembo na lastnem pragu, bolj se nam odpirajo priložnosti preobrazbe. Iz tega stališča holograma življenja je pristop preprost, toda odločilen. Vse kar se nam dogaja zunaj, je odraz našega notranjega stanja. Pristop notranje preobrazbe podpirajo zdravilni procesi Zemlje. Z zavestno prakso dela na sebi, povezovanja z naravo in meditacij, se posvečamo samozdravljenju in prebujanju svojih potencialov za aktualno novo obdobje.


VADBA JE MERILO NAPREDKA
Trenirati vzdržljivost za aktualne izzive je več kot priporočljivo. Posebej kot poseben trening duha in telesa. V soočanju z neznankami in zahtevnimi preizkušnjami bo učinek vadbe opravil svoje. Sicer se lahko dogaja nenadni kratek stik, kolaps ali odpoved zavedanja, kar vodi v izgubo učinkovitosti. Potem nas povozi problem, namesto da bi mi držali vajeti v svojih rokah. Zato je vadba duhovne kondicije merilo koliko napredujemo v preobrazbi.


VADBA ZA VITALNOST
Zakaj potrebujemo vadbo? Brez vadbe se naša vitalnost v teh divjih časih troši. Brez vadbe v naravi je ozemljitev vprašljiva. Poleg tega se odtujenost od Zemlje, nastavljena od negativnih globalnih trendov, zasidra v sleherniku kot duhovni virus moderne bolezni, imenovana odtrganost od toka življenja.


KORISTI MEDITACIJE
Naučiti se meditacije za odpravljanje stresa, vadbe umirjenosti in ustvarjanje vizije je koristno zato ker privlačiš prijetne vibracije. Ko poglabljaš meditacijo v povezovanju z Zemljo, privlačiš prijetne vibracije primarne prizemljitve z naravo. Ko se posvetiš sodelovanju z Gajo, za skupno dobro okolja, privlačiš duhovno zavest matere Zemlje-

MOZAIK

Ukvarjanje z meditacijo je poglabljanje zavedanja o sebi in svetu. Gledaš znotraj in prepoznavaš skrite povezave med vidnim in nevidnim. Meditacija je užitek spoznavanja mozaika, ki nastaja s svojimi cikli. Vedno je sestavljen kot mandala, s svojimi zakonitostmi holograma preobrazbe tega časa.


REGULIRANJE ENERGIJE
Današnji čas je velika priložnost za spremembo. Soočamo se s trenjem, ki ga neposredno gledamo dnevno pred očmi. Je znak izrazite napetosti in vrenja, ki išče pot k preobrazbi. Na nas je kako reguliramo to energijo, kako jo izkoristimo za pogledati vase in se postavimo na nove temelje.


NADALJEVANJE NAPREJ
Vrtenje v začaranem krogu je prevladujoča past pasivnega pristopa, oziroma da se stoji na mestu. Ni dovolj da se odpravi ponavljanje starih vzorcev. Potrebno je nadaljevati od tam kjer si se ustavil, na nov način. Tako se ciklus naših sprememb razvija, v preobrazbi starega v novo obdobje. Nova formula rešitve daje enako motivacijo kot opuščanje starega balasta, za aktiviranje dejanske spremembe.


OPUŠČANJE AVTOPILOTA
Avtopilot običajnega razmišljanja in vedenja, navad in obnašanja- je eden od značilnih nasprotnikov našega napredovanja. Tega hranimo dnevno s svojim rutiniranim delovanjem. Zakaj tako težko pride do odpravljanja tega avtopilota? Kadar se pojavi zavedanje, da je ta avtopilot naša lastna omejenost, zaplankanost in tudi ujetost v status quo okvir, potem se oglaša potreba po spremembi.

ČUJEČNOST

Vstopi v naravni prostor, objemi drevo, poglej sončni zahod, poslušaj tok reke, zasidraj se ob skali, dihaj zrak gozda in se zazri v nebo. Tako se večkrat oglaša kreativna vest, ko iščemo razrešitve lastnih ugank.

Meditacija sonca, lune, skale, reke, zvezde in srca se razvija v ciklih. Nova zavest preobrazbe nam je v pomoč pri meditacijah za skupno mreženje, sodelovanje in zdravljenje. Opazujemo znamenja in odkrivamo imaginacije za notranje potenciale sprememb

ŠIRJENJE SPEKTRA SPREMEMB
Bolj kot napreduješ k svetlobi, več sence se pojavi za jo preobražat. Imamo na izbiro: ali ostajamo v istem okvirju ali pa širimo spekter svetlobe in teme v srčni funkciji zdravljenja, sodelovanja in čutenja realnosti. Meditacija današnjega časa je vzdrževati aksis mundi med Nebom In Zemljo v čimširšem spektru svojih in skupnih sprememb. To pomeni premikati meje možnega pri odpiranju preobrazbe v praktične okoliščine ki nas obkrožajo

RAZŠIRJENA STANJA ZAVESTI
Razširjena stanja zavesti zdravijo, sproščajo in omogočajo uvide. Do njih se pride z vadbo. Geomantično doživetje uči spajanje z naravo kot temeljno zdravilo za odpravljanje stresa in razvijanje zdrave osebne rasti, z duhovnim učenjem v večdimenzionalni zavesti Zemlje.

NAHRANITI DUŠO

Meditacija je danes potrebna kot hrana. Nahraniti dušo je notranja potreba. Posebej ko je prisotna notranja praznina ali pretres stresnih okoliščin. Duhovna pot je povezovanje z zavestjo Zemlje, ki nas umešča v notranji vir dobrega počutja in stika z vseprisotno inteligenco utelešenega življenja.

ZNAČILNOST MEDITATIVNE PRAKSE
Meditacija je danes ena od nosilnih kvalitet preobrazbe, za biti uglašen s stanjem zavesti Zemlje in osebnih sprememb. Sicer obstaja splošna podvrženost stresni frekvenci v sebi, s kombinacijo motilcev pozornosti iz stresnega okolja. Razvijanje fokusa, osredotočenosti in ustvarjalnosti z večdimenzionalnim potencialom življenja- je značilna rezultanta meditativne prakse.

ENOST Z ELEMENTI NARAVE

Meditacija z Zemljo v naravi pomeni da utišaš um in dovoliš govoriti govorici narave v tvojo zavest. Ta govori v ritmu, melodiji in harmoniji, z različnimi sporočili in tišino – ko si eno z drevesi, rekami, gorami, živalmi in kamn. Oživlja zavest poglobljenega stika z Zemljo in našo skupno notranjo izvirnostjo z izvorom. Značilen je po enosti med duhovno in zemeljsko razsežnostjo bivanja, sobivanja in soustvarjanja. Najbolj izrazit efekt meditacij v naravi je spoznavanje tistega kar imamo v sebi, toda je bilo odmaknjeno iz zavesti. Ko pride na plano potencial občutenja dreves, rek, kamnov, gozdov in pokrajine, si zaznave podelimo kot ozaveščanje o skupnem viru.

SINERGIJSKI UČINKI

Meditacije v skupini dajejo sinergijske učinke. Ko vadimo povezovanje z Zemljo na geomantičnih točkah pokrajine, se zlijemo v univerzalno informacijsko polje prostora. Napaja nas z navdihi in vitalnostjo. Vadba je najbolj učinkovita v kombinaciji ritma individualno in v skupini sodelujočih. Uporabljamo vaje za zdravje, uglašenost z Gajo in njeno preobrazbo ter prizemljitev svojega počutja v frekvenco Zemlje. Ko napreduješ pri prepoznavanju meditativnega sporočila svetega kraja, se zgodi transfer med Zemljo in obiskovalcem. Potem si v stanju delit podporo okolju na nov način, skupina se poveže v nov krogotok dajanja in prejemanja.

ZDRAVLJENJE

Meditacija za zdravljenje je značilna po kvaliteti služenja. Prostoru pomagamo z duhovno podporo. Pridobiva z zaščito in sproščanjem sprememb med subtilnimi ravnmi. Zdravljenje se odvija, ko se moteči vzorec v vibracijskem polju pričenja odpuščat, z odpiranjem ponovne povezave z virom vitalnosti.

POSTATI PREOBRAZBA
Ko se posvetimo spremembi je indikator prepričljivosti prizemljitev z Zemljo. To pomeni posvečanje svoje vizije v univerzalni zavesti. Z vadbo pridemo k preobrazbi tako da postanemo del nje.

MEDITATIVNA POSVETITEV

Posvetitev je poseben potencial. Uporabljamo jo lahko pri zdravljenju, pričetku novega, zagonu projektov ali reševanju sporov. Posvetitev pomeni aktivirati stik s svetim, ki se umesti v dogodek med ljudi in v prostor. Da deluje posvetitev je potrebno spoštovati zakonitosti etike in energije večdimenzionalnosti. Vedno ko vzpostavimo povezavo med več ravnmi pletemo mrežo. Da bo posvetitev delovala, je bistven namen. Izraziti namero pomeni spoštovati dušo zgodbe.

ARHETIPSKI JEZIK

Raziskovanje skrivnosti Zemlje je pot v globine nevidnih svetov. Vedno bolj jih vidiš in ti postajajo domači in sodelovalni. Podobno kot delo s sanjami. Arhetipski jezik podob življenja postaja sestavni del ukvarjanja z vzročnimi ravnmi nam skupnega vira.

TELEPATSKE MEDITACIJE

Meditacije povezovanja na daljavo so postale povsem uporabne in učinkovite. Časi so se intenzivno spremenili v stanju zavesti Zemlje in naše vključenosti v duhovno sfero sobivanja. S telepatskimi meditacijami napredujemo v skupni izmenjavi izrazito enostavno. Še posebej ko imamo poglobljen stik s svetimi kraji oziroma lokacijami s katerimi delamo v meditaciji, je telepatski pristop praktično delo za bodočnost.


INTEGRACIJA NOTRANJEGA Z ZUNANJIM
Holističen pristop obravnava izzive celostno. Vse kar se nam dogaja ima vzročno posledično matriko. Učenje na osnovi razvijanja sinteze daje zagotovilo da razrešujemo zaplete zastojev in se odpiramo novemu in se prepustimo toku spremembe s pravimi rezultati. Na voljo nam je nov način poglabljanja in odpiranja poti spremembe. Holistično šolanje je integracija svojega notranjega sveta z zunanjim. Temelji na notranji spremembi, ki se odpira navzven iz našega vira dobrega počutja, potenciala preobrazbe in vizije. Kreiranje svojih ciljev tako postane duhovna rast, skupaj s skrbjo za zdravje v stiku z Zemljo.


NOVA ŠOLA ŽIVLJENJA
Najbolj izrazita značilnost nove šole življenja je celovit odnos do sebe in okolja. Na voljo so nam nova orodja samozavedanja in ustvarjalnosti, ki zagotavljajo preobrazbo. Predstavljajo univerzalni vir. Navzoč je v nas in zavesti Zemlje. Deluje neposredno z novimi vpogledi in spoznanji za preboj.


VIR PREOBRAZBE
Naši skriti potenciali rešitev so navzoči v nezavednem področju. To je vir preobrazbe. Spoznavamo kako deluje, kako smo do sebe naravnani in kakšni pristopi vzpostavljajo odpiranje vira v zavest. Ko aktiviramo ustvarjalne procese, skupaj z zavestjo Zemlje, odkrivamo samega sebe v globljih arhetipih. Ti so značilni po izpolnjevanju naših notranjih potreb po dobrem počutju in samouresničevanju.

MEDITACIJA PREOBRAZBA ZEMLJE in ČLOVEKA

Meditacija je namenjena krepitvi skupne zavesti preobrazbe z Zemljo, posvečanju aktualnemu hologramu sprememb in razvijanju mreženja. Meditacija geomantije se posveča nastajanju nove zavesti z Zemljo. Bolj kot si dovolimo biti eno z njo, bolj se nam nasmiha preobrazba. Z meditacijo se mrežimo v univerzalno polje, imenovano tudi razsežnost soustvarjanja. Temu kar planetarno nastaja, dodajamo svoj doprinos povezovanja.

Meditacija je danes mreženje z zavestjo Zemlje, v skupni preobrazbi, ki poteka po planetarnem prostoru, v nas in v univerzalnem viru, imenovan genius loci Gaje.

Vabilo: Meditacija Preobrazba Zemlje in človeka, ob polni luni: online četrtek 23.05. 2024 ob 20h. Za vključene v mrežo soustvarjanja in učenja v geomantiji: holistični program Zavod Anima Mundi.

Prijave: zavod@geomantija.si

Pomagati si eden drugemu ne pomeni samo deliti dobro delo. Ko ta standard cenimo, si skupaj pomagamo premikati meje možnega. Za odpiranje novih vrat priložnosti preobrazbe.

Sreča je dosegljiva preprosto, presežno in prepričljivo s tokom preobrazbe. Takrat se nasmehne kot del nas, ki se prebuja v novi obliki osrečevanja vključenih.

Ne glej nazaj kaj je bilo narejeno slabo. Glej naprej kaj še ni bilo narejeno, po čemur stremiš. Analiza napak je vedno dobrodošla. Toda fokus v vizijo, ki te vodi do uresničenja je nosilna energija preobrazbe.

Vstopanje v novo obdobje je odkrivanje svojih novih kvalitet. Meditacije in obiskovanje svetih krajev nam je pri tem v pomoč, ko zagledamo pokrajino v sebi.

Tudi če je vtis nenavaden, poseben ali izzivalen, ko ga začutiš v srcu mu sledi do konca. Sicer se zapravi prilika vstopa v nove izzive. Bolj kot napreduješ, bolj bodo ti vtisi postajali vodila, pri preobratih skupne zgodbe povezovanja v mrežo življenja.

Robi Lavin, maj 2024