Planetarne spremembe 2020

Image title

Priča smo procesu preobrazbe planetarnega telesa. Vibracijsko biopolje Zemlje, ki je nosilna karakteristika bioenergijskega stanja okolja, dobiva novo podlago. Obenem se osvobaja stare.

Raziskovanje geomantije, s poročanjem aktualnih parametrov, pripomore k ozaveščanju holograma energijsko – informacijske strukture matrice planetarnega doma. V interaktivnem vplivanju s stanjem evolucije in sprememb. Na ravni posameznika in družbenega- kolektivnega okolja.

Biopolje Zemlje je temeljna hrana bivalnega okolja in ekosistema narave v biosferi. Geomantijska diagnostika velja enako za mikro in makro merilo. Uporablja za identično za naselje, mesto, hišo, gozd, pokrajino in planetarno telo.

———————————————————————————————————————-

Srčika planetarnih sprememb, ki se odvijajo pred našimi očmi vsepovsod je SPREMEMBA. Tako osebno kot kolektivno na ravni civilizacije. Vsak se lahko vpraša ali pa ne, na aktualno vprašanje Zemlje in zaznamujočih ekoloških ogledal : KOLIKO SEM DEL REŠITVE IN KOLIKO DEL PROBLEMA ? bodisi v družini, družbi, delu, v projektih, do sebe in preprostih vsakdanjih razmišljanjih do sveta

Planetarne spremembe povzročajo soočanje z usodo posameznika in civilizacije. Mnogi kraji imajo dramatične dogodke, ki jih geomantično prepoznavam kot intenzivno dviganje podzavesti hiš, naselij in kolektivnega okolja. Kadar primanjkuje duhovna os smisla življenja, se nekaj drastično pretrga na ravni eksistence, zdravja ali sistema.

Naslednji nauk planetarnih sprememb, ki prežema prav vsakega je, da se miselnost ljudi spreminja, zavest Zemlje se spreminja in duhovna matrica sobivanja. Opuščati velja številne iluzije starih prepričanj in se odpirati novim razsežnostim, tudi za razum, v razumevanju novih ekoloških in kreativnih razmer sveta.

V letu 2020 se bo potenca preobrazbe stopnjevala. Izziv ki je pred nami, je ozaveščanje o novih razmerah v sebi in svetu hkrati. In pripravljanje k spajanju osebne in družbene ekologije, v vključevanju novega duhovnega smisla bivanja :

3 NAPOTKI :

1. PREVREDNOTI PRIORITETE

2. POVEZATI SVOJA ŽIVLJENJSKA PODROčŒJA DELOVANJA Z ZEMLJO

3. POENOTITI POSLANSTVO, CILJE, SAMOZDRAVLJENJE, PRAKTIčŒNA DELA, VSAKODNEVNO UDEJSTVOVANJE IN MEDSEBOJNE ODNOSE

———————————————————————————————————————————————————-

Geomantija je holistična medicina okolja in psihologija večdimenzionalnih razsežnosti Zemlje & domovanja. Poznana kot energijsko zemljemerstvo in celostna ekologija. Združuje stara znanja prednikov in sodobno ekološko znanost, da je prostor inteligenten in živ. Prostor je živ organizem, prežet z univerzalno energijo. Večplastnost pokrajine poleg geografskih oblik in biološke sfere zaobsega tudi eterično tkivo prostora, sestavljeno iz energijskih polj, pretokov in žarišč, zavesti Zemlje, duševne atmosfere prebivalcev, duhovne danosti identitete življenjskega okolja in temeljnega planetarnega biopolja Zemlje.. Dandanes je geomantija znana kot veda proučevanja planetarnih sprememb.