Poletje: sprostitev z Zemljo

Sprostitev duha in telesa je tako zaželjena. Sedanji čas potrebuje tako sprostitev redno, v vseh letnih časih. Poletje pa ponuja svojevrstno doživetje, kot čas počitnic, odklopa od obveznosti in počitka. Prav je tako. Če le ponujajo okoliščine, je čas zase v tempu ki ga živimo nujen tudi kot dopust ali začasni odmik od neprenehne delovne aktivnosti. Stik z naravo je možen na tisoč načinov. Vse deluje kot učinek dobrega počutja. Posebnost poglobljenih doživetij je spoznavanje sebe skupaj s sprostitvijo duha in telesa. Učinek globlje sprostite je prva kategorija efekta. Zgodi se ko se zavestno sproščamo, z aktivnim pristopom z vsemi čutili, ozemljeno z živim organizmom narave. Ta nas objame, okrepi in ponuja cel spekter blagodejnih biopolj Zemlje.

Najbolj potrebujemo sprostitev, regeneracijo in spremembo. Ko se resnično povežemo z naravo, opazujemo svoje počutje in se poglabljamo v posebnosti pokrajine, potem se srečamo s samim sabo v jedru. To je stanje osredinjenosti v sebi in okolju hkrati. Spoznavamo kdo smo, ko smo pristno prežeti z zavestjo Zemlje. Sprostitev je takrat večplastna. Obremenitve se opuščajo iz našega energijskega polja, obenem se pa odpira širše zavedanje življenja. Širša percepcija daje zavedanje o novih priložnostih, kako zaživeti na novo v odnosu do sedanjih izzivo prostora in časa. Da dosežemo poglobitev duha v sebi, je potreben primeren prostor, ki nudi podporo s svojo kvaliteto miru in enosti.

Ugotovitve kažejo da je veliko naprednih ljudi samotarjev. Hočejo stran od norega sveta podivjanosti. Potem sledi naslednja faza. Iščeš sebi primerne podporne skupine, kjer se lahko učiš to kar si želiš in skrbiš za izmenjavo izkušenj v skupnem programu izobraževanja, doživetij, druženja in soustvarjanja. Stanje vakuma je vmesna cona, ki prej ali slej ni več užitek. Zato razvijajmo mreženja za čase, ki prihajajo z novimi presenečenji in preizkušnjami.

Delavnica geomantija v Mesečev zalivu ponuja program sprostitve s holističnimi vajami. Zasnovane so za praktično uporabo v osebni in ustvarjalni praksi prav tega časa, ki izrazito menja dinamiko. Biti uglašeni z novo dinamiko časa pomeni biti ustvarjalni in prizemljeni. V Mesečevem zalivu bomo izvajali vaje za vitalnost, regeneracijo, krepitev zaščite, kreativno imaginacijo, uglašenost z Zemljo, za odnose, zdravje in za jačanje svojega potenciala poslanstva.

Delavnica je z novim tipom holističnih vaj na voljo za začetnike in zverzirane praktikante meditacij ter povezovanja z Zemljo. ni potrebno predznanje. Z mentorsko podporo bomo obravnavali cel sklop tematik, ki so danes v ospredju v izzivih spremembe za novo učinkovitost 2023.

Sproščanje in kontemplacija sta na seminarju geomantija sestavni del učenja, ki se aktivira ko se sestavimo skupaj v stiku z naravo. Trening ozemljevanja in samospoznavanja je navdihujoč ko naravni procesi v nas potekajo nemoteno. Preprosto pristno postane doživljanje duhovnih počel Zemlje.

Programi geomantijskih doživetij v naravi nas napolnejo z biopoljem Zemlje. Tega vsi potrebujemo za dobro počutje in učinkovito zavedanje kdo smo. Vadba povezovanja z naravo tako postaja vedno bolj fokusirana kot ritem delovanja.

Ko se povežemo z naravo poglobljeno, pridobimo globlja spoznanja o okolju in sebi. Ta se zgodijo spontano, toda z zavedanjem in aktivnim doživetjem. Posebnost geomantičnih delavnic je širši zorni kot zavedanja in širše stanje zavesti o hologramu svoje življenjske situacije, v kateri se nahajamo.

Seminar geomantija je sonaravni selfnes. V naravi odkrivamo sebe in se spreminjamo. Preprosto, prisotno in pristno iščemo izgubljene dele sebe. To iskanje je pot k viru, ki ga imenujemo genius loci. Ko odkriješ svoj potencial, ga prizemljuješ v osebno prakso.

Delavnica geomantija Mesečev zaliv za zdravje z Zemljo = poletni seminar sproščanja in pridobivanja praktičnih napotkov in vaj za krepitev zdravja za aktualne razmere. Z mentorsko podporo je program zaokrožen kot vodnik po pokrajini in vodnik za uporabo v svoji osebni praksi. Program je holistično zasnovan, v pomoč posamezniku in skupini z novimi pristopi za ta čas. Število mest omejeno.

Preberi več: Mesečev zaliv – Geomantija

Robi Lavin, mentor