Poletne meditacije

Osrednje vodilo današnje preobrazbe je kako si pomagat in kako pomagat okolju. Pomoč pomeni poiskati notranjo moč in jo pridobiti v stanje notranje stabilnosti, čuječnosti, zavedanja in dajanja empatije.

Tokokrog do skupne bolečine se tako poveže z izvorom, ki ga imenujemo aksis mundi- povezava med Nebom in Zemljo.

Meditacija je danes v pomoč pri doseganju notranjega fokusa. Pomaga pri razvoju zavesti za našo učinkovitost, stik s potenciali preobrazbe in dobrim počutjem.

Naučiti se meditacije za odpravljanje stresa, vadbe umirjenosti in ustvarjanje vizije je koristno zato ker privlačiš prijetne vibracije. Ko poglabljaš meditacijo v povezovanju z Zemljo, privlačiš prijetne vibracije primarne prizemljitve z naravo.

Ko se posvetiš sodelovanju z Gajo, za skupno dobro okolja, privlačiš duhovno zavest matere Zemlje.

Meditacija je danes potrebna kot hrana. Nahraniti dušo je notranja potreba. Posebej ko je prisotna notranja praznina ali pretres stresnih okoliščin

Turizem je s poglobljenimi meditacijami bistveno širši in globlji v doživetjih prostora.

Meditacija je danes mreženje z zavestjo Zemlje. V skupni preobrazbi, ki poteka po planetarnem prostoru, v nas in v univerzalnem viru, imenovan genius loci Gaje. Preberi več: Meditacije z Zemljo – Geomantija

Ukvarjanje z meditacijo je poglabljanje zavedanja o sebi in svetu. Gledaš znotraj in prepoznavaš skrite povezave med vidnim in nevidnim.

Meditacija je užitek spoznavanja mozaika, ki nastaja s svojimi cikli. Vedno je sestavljen kot mandala, s svojimi zakonitostmi holograma preobrazbe tega časa.

Meditacije se spreminjajo v razvoju tako kot evolucija zavesti Zemlje in naše skupne potrebe po povezanosti z virom ustvarjalnosti.

Za vključene v holistični program geomantija 2024, vas tačas poleti obveščamo vsak teden z novo meditacijo preobrazbe z Zemljo. Vpis: zavod@geomantija.si

Robi Lavin, poletje 2024