Seminar geomantija

Image title

Današnji čas dobiva drugačno dinamiko, značilnost in tok delovanja. Čas je vedno povezan s prostorom. Tudi prostor danes ima drugačne razsežnosti, ker se prežema z vzporednimi dimenzijami Zemlje veliko bolj intenzivno s preobrazbo zavesti. Čas in prostor sta povezana z zavestjo zemlje in nas samih. Vse je soodvisno. Duhovna razsežnost se preliva z zemeljsko na drugačen način. Ponujena nam je potencirana preobrazba spremembe zavesti za drugačen način življenja, skladen z evolucijo Zemlje in nas samih. Evolucija pomeni da se spreminjamo na boljše. Smo v času ko je pojem transformacija na prvem mestu.

Vse se intenzivno spreminja. Digitalna doba je samo eden od vidikov kako se spreminja življenje. Spreminja se ustvarjalnost, notranje dojemanje zakonitosti razvoja in zdravja in prežetost nas samih z naravo. Imamo priložnost vstopiti v novo poglavje življenja. Za to je vredno zastaviti primerno prioritete in delovanje. Zavestno velja izvajati spremembe.

Planetarne spremembe Zemlje, ki jih gledamo pred očmi ne samo kot tipične podnebne spremembe, ampak kot prvenstveno duhovne spremembe zavesti zemlje in nas samih, nas učijo da nastaja nova realnost. Prihajamo ven iz korona šoka. Potrebno je opraviti analizo kaj nas to uči – tako pri sebi kot kolektivno. In drugače zastaviti temelje svojega življenja v odnosu do zdravja, domovanja, dela in skupnega soustvarjanja. Vkolikor izkoristimo ta prehodni čas za se spremeniti, se nam odpirajo vrata za vstopati v novo obdobje prepričljivo.

Seminar geomantija poleti prične 07.07. Učimo se holistično o sebi, naravi in svetu: kako se spreminja vse okrog nas in v nas. Posvečamo se krepitvi zdravja v naravi, povezovanju z Zemljo in osebni preobrazbi. Mentorsko vas usmerjam s programom zasnovanim za aktualni čas in prostor: kako postati učinkovit v novih razmerah. Prijave: info@geomantija.si

Mentor Robi Lavin

Image title