Predavanje Robi Lavin

Image title

S predavanjem bo prikazano sporočilo geomantije za projekt Odstiranja znanj prednikov, kot nosilne podlage iz obravnave prostora Polzele in univerzalni napotki, iz dolgoletnih delovnih izkušenj. Predstavljen bo pristop geomantije, z razlagami kje se splošno zatika z zdravjem, povezovanjem in skupnostjo, v širšem kontekstu doma – mesta – pokrajine in planetarnih sprememb. Vedenja predavanja izvirajo iz izročila prednikov in aktualne prakse holistične medicine. Utemeljena v ukvarjanju z življenjsko energijo Zemlje in domovanja.

Vsebina predavanja : Moderni trendi ne dajejo dovolj smernic za podporo človeku k zdravju in skupnosti. Iščejo se interaktivni odgovori na vprašanja posameznika, v ogledalu globalnih preobrazb, kako najti svoje mesto v svetu, domu in naravi. Izobraževanje geomantije združuje tradicijo in sodobno obravnavo poglobljenega zemljepisa, osebne ekologije, bivalne psihologije, naravnih terapij in ustvarjalnosti. Z namenim podati primerno celostno izobraževanje, da postajamo družba vedenja. Za specifična individualna vprašanja bo Robi na razpolago po predavanju.

Odstiranja znanj prednikov so raziskovalni proces geomantijskega dela , s sestavljanjem mozaika spoznanj iz izkušenj dela z ljudmi, naravo in družbenimi interakcijami. Predstavljeni bodo izsledki geomantijske raziskave okolja Polzele, z izhodišči za turistično ponudbo.

Datum predavanja : petek 01.02. 2019 ob 18h. Vstop prost.  Info : info@geomantija.si

Image title

Image title