Preobrati iz koronavirusa

Image title

Vplivi ki so povzročili koronavirus so večplastni. Vsi so v anomaliji sodobne civilizacije negacije stika z Zemljo.  Evidentni vpliv, ki je tudi povzročil vse te obsežne posledice je 5G. To priča Wuhan, kjer se je vse začelo. To so vplivi elektromagnetnih polj signalov umetnih frekvenc pokrivanja na življenjsko okolje. Analiza navzočih vplivov potrjuje nastanek verižne reakcije motenj na zdravje oziroma bolezni ekosistema. Gre se za kontrolo do prostora in življenja.

Virusi so na Zemlji že milijone let. Veliko več kot človek. Problem ki je nastal = da je duh onesnaženja ušel iz steklenice. Prišlo je do verižne reakcije v biološki verigi virusov in ostalih kompleksnih motenj pritiska ter nadzora razumske prevlade do narave.

Predlagam da se vsak posveti vzdrževanju duhovne zavesti povezave z naravno frekvenco Zemlje. In hkrati skupno povezovanje do sil preobrazbe subtilnih ravni narave. Pridobiti je potrebno novo vrsto odpornosti in naravnanosti do preobrazbe. Brez boja proti negativnosti in brez strahu. S treznim soočanjem z razmerami zloma ekološkega ravnovesja. Z osebno ekologijo, v hologramu do skupnosti in odnosov.

Vse kar sedaj nastaja je kolektivno čiščenje. Prioriteta je spoznati pozitivno plat in se na tak način uglaševati. Potem pride do podpore ustreznih duhovnih sil. Vsekakor bodo razpadale določene oblike delovanja. Iskati pa velja nastajanje novih koridorjev, ki se kažejo v sintezi svoje osebne perspektive, skupnosti in Zemlje.

Ko sem podajal uvide o planetarnih spremembah v prehodu v leto 2020, so podatki in parametri delovali intenzivno. Res je, da se soočamo z intenzivnimi spremembami. Učimo se novo šolo življenja.

Zdravljenje anomalije civlizacije bo dolgotrajen proces. Boj s sovražnikom* virusom je ena od faz aktualnega dogajanja. Sledijo pa druge faze sooočanja s primarnimi vzroki za zlom naravnega ravnovesja. Tudi tukaj začeti pri sebi. Pojem sovražnik* velja preobrniti v odgovorno definicijo nastale posledice nasilja nad naravo in nasilja do sebe. Začeti iskati nove izraze in vrednote.

V prostoru se zaznava prisotnost širjenja kolektivnega strahu. Voden je po svoji logiki negativnih sil. Nujno je distanciranje od zaznamujočih vplivov negativnosti in se prizemljiti v realnost procesa preobrazbe, skupaj s svetovi Zemlje. Bolezen človeštva se bo zdravila s številnimi ukrepi, edino s sodelovanjem na nov način.

Kaj se človeštvo uči v sedanjem obdobju, se poraja vprašanje v možganih množice ljudi. Možgani predelujejo obilo informacij. Da ne pride do zasičenja, je potrebno redno bitiv stiku z možgani Zemlje.

Kaj narediti do aktualnih planetarnih sprememb, govorimo v geomantiji že leta. Na ravni ozaveščanja vzrokov in potrebnih sprememb. Ko se koronavirus intenzivira, je pravi čas za spopadanje s problemi in potenciali sprememb. Potem ko se bo val izpel, večina zlahka skrene spet na stare stile vedenja. Razen če so opozorila bolj konkretna.

Sedanji čas samoizolacije je kot naročen za preobrazbo. Sicer lahko vakum zasede preokupiranost z zunanjimi dogodki in medijskimi informacijami. Nujno je, da je vsak dobro informiran. Toda vzdrževati velja ravnotežje.
Procesi sprememb Zemlje prihajajo na površje. O temu se medijsko ne poroča dovolj. Potrebno je spoznati globljo plat civilizacijske prelomnice. čŒeprav situacija koronavirusa je le en sloj obsežnega dogajanja planetarnih sprememb. Pripraviti se na nove čase je prioriteta tega leta 2020

Samoizolacija je lahko notranji preobrat ali pa pasivno preživljanje časa, če ne že mukotrpno prestajanje ukrepov. Zahtevni časi ki so pred nami, bodo še trajali v taki atmosferi. Pravzaprav se vsak dan na novo odloča v kakšni smeri bo potekalo razmišljanje, vera in vedenje do sebe in bližnjih. V posebnih razmerah velja ubrati nove oblike odzivanja.

Izolacija od zunanjih motenj in stik z naravo je vodilo samozdravljenja številnih tradicionalnih pristopov za zdravje. Sedaj ni nič drugače. Le da so se razmere bistveno spremenile v prelomu zavesti civilizacije.

Poonotranjiti velja zunanji šok in ga preobraziti. Še kako se potrjuje, da se bo človeštvo moralo prizemljiti z naravo in začeti na novi ravni živeti za eksistenco.

Trening vzdrževanja notranje stabilnosti do zunanjega stresa je aktualna tema dandanes. Z majhnimi koraki vsak dan se sčasoma pridobi občutek vzdrževanja pozitivnega stanja. Ali pa se lahko sleherniku hitro začenja rušiti prag sprejemljivega, zaradi vdiranja zunanjega stresa.

Stik z naravo postaja še bolj odločilni faktor za preživetje. Ozemljitev sodobne civilizacije se krha zaradi številnih odklonov stran od Zemlje. Nastala je splošna odtrganost od narave in primarne ozemljitve. Nujno se vaditi v prizemljevanju na primernih lokacijah narave.

Sodelovanje s prostorom se je potrebno prvenstveno naučiti iz tradicije. To je predpogoj v razumevanju kako so naši predniki preživeli, se učili od narave in iskali prilagajanja s cikli. Po drugi strani nam je vsak dan na razpolago začutiti sedanje stanje v okolju, kako se spreminja in kje se trenutno nahaja v svojem razvoju, zapletih in preobrazbah globalno in lokalno

Doba ki prihaja je doba informacij. Vključiti se v pravo mrežo ozaveščanja in sodelovanja je prioriteta tega obdobja. Potrebno je konstantno vzdrževanje zavesti na notranjih kvalitetah aktualnih planetarnih sprememb, v stiku z Zemljo. Samoizolacija ne pomeni izolacija od zavesti Zemlje.

Geomantijsko izobraževanje se posveča soočanju z nastalo situacijo v širšem razumevanju planetarnih sprememb in uglaševanju s pozitivnim vidikom preobrazbe. Zaradi tendence negativnih interpretacij splošnega stanja, še posebej če posameznik pade pod take kolektivne vplive, je slika lahko črnobela. Uriti se velja v zaznavanju celotnega spektra dogajanja, na temelju stika z vitalnimi tokovi narave in Zemlje. To je predpogoj za ozemljeno usklajenost z realnostjo.

čŒasi ki prihajajo so lahko zahtevni in oteženi z nastalimi posledicami krize koronavirusa ali pa velika priložnost za spremembe, začenši na lastnem pragu. Tudi tokrat šteje kritična masa. Bodisi v družini, delovnem okolju, kraju bivanja, državi in na ravni civilizacije.

Preberi več: Kompas korone : https://www.geomantija.si/aktualno/kompas-od-korone-lekcije.html

Image title