Recept za zdravje

SPREMEMBA HOLOGRAMA

Recept za zdravje se skriva v enostavnih rešitvah. Te so povezane z naravnimi procesi v nas in okolju. Recept za zdravje postane bolj kompleksen, ko si zakompliciramo življenjski slog. Takrat je to obsežno praktično znanje. Pomaga nam spremeniti svoj hologram, zapisan v telesu.

ZEMLJEVID V TELESU

Najboljši recept za zdravje je spoznanje tvoje zgodbe. Tam kjer ima telo zastoje, tam je vozlišče zemljevida osebnih sprememb. Odpravljanje blokade, ki povzroča bolezen, je soočanje z nezdravim življenjskim slogom in vračanje nazaj v naravno stanje,

VRTINEC PREOBRAZBE

Premiki v preobrazbi se vedno kažejo v odpravljanju starih sil in porajanju novih. Vmes je vrtinec. Bolj kot smo dosledni in odkriti do sebe: kaj velja opustiti, bolj je ta vrtinec učinkovit. Ko opravi svoje, nastaja nova realnost.

GLAVNI IZPIT

Strah da bos zbolel je glavni izpit pri zdravljenju. Vključuje realno soočanje z dejstvi, strokovno obravnavo stanja in intenzivno delo na sebi. S prizemljitvijo procesa preobrazbe, strah odpravljaš in se predajaš zaupanju: v vir naravne spremembe duha v telesu.

BISTVO OZDRAVITVE

Zdravljenje je sodelovanje s silami preobrazbe Zemlje. To so procesi čiščenja motečih vzorcev in porajanja nove zavesti. Bistvo ozdravitve je proces, v katerem sodeluješ s polno prisotnostjo, toliko kot je potrebno.

VADBA ZA ZDRAVJE

Vadba za zdravje z Zemljo je temelj dobrega počutja. Ne glede na različne okoliščine našega dogajanja, vadimo vzdrževati redno skrb zase in stik z naravo. Tudi ko odpravimo bolezenske simptome, postane vadba stil zdravega življenja in komunikacije z Zemljo.

SVET SE SPREMINJA

Planetarna preobrazba Zemlje nas uči, kako se svet v nas spreminja. Vibrira vedno bolj drugače v naši zavesti in frekvenci zemljišča, kjer delujemo in živimo.

EKOSISTEM

Smo v času ekstremnega kontrasta med naravnim in umetnim okoljem. Najbolj perfidni pritiski umetnega okolja so zrežiran vdori v ekosistem skupnosti. To je naš skupen izziv pri vzdrževanju zaščite in sodelovanja za preobrazbo. Koliko energije premore določen kraj, da vzdržuje odpornost ekosistema, pred duhovnim onesnaženjem globalnih pritiskov? Temeljni kriterij je živosti vecdimenzionalnega telesa prostora.

NARAVNANOST

Toliko kot se nas dotaknejo negativni okoljski vplivi, toliko velja odkrivati preobrazbo Zemlje. Izraza se v pojavih nenavadne podpore do bolezni, v procesih odpiranja nove zavesti. Na nas je kako se naravnamo.

KATARZA

Temni patriarhalni kult nasilja, je tempirana bomba v podzavesti kolektivnega okolja. Napaja se z samodestruktivnim vedenjem. Potrebujemo skupno katarzo, v soočanju s krizo clovestva, na pragu izzivov preobrazbe in zdravljenja.

SMEROKAZ

Zdravljenje bolezni je pot odkrivanja sebe. Dokler se ne najdeš, do takrat nadaljuj po tej poti predano in pristno svojemu počutju. Preko sporočil bolezni, odkrivaj smerokaz kako nadaljevati naprej.

CIKLIČNI RAZVOJ

Ciklični razvoj nas spremlja neprenehno. Vključuje prehode iz preživetega v porajanje novega. Pri prehodih se učimo prepoznati znamenja. Pokažejo nam kje je pot naprej. Najbolj izrazit prehod v novi ciklus je uresničitev zdravljenja, nove zgodbe ustvarjanja ali razrešitve skupne preizkušnje. Preizkušnje so sestavni del duhovne poti. Bolj kot napreduješ, bolj so preizkušnje prežete z univerzalnimi procesi preobrazbe.

BITJA SVETOSTI ZEMLJE

Spregledano soočanje z bitji prostora, ki jih ljudsko izročilo časti kot bitja svetosti Zemlje, povzroči da odbijemo pomoč, ki nam pride v pozdrav. Zato velja razvijati čutenje čustvenega dialoga z naravo, za samopomoč.

UMETNOST OPAZOVANJA OKOLJA

Umetnost opazovanja okolja je da postajaš eno z njim. Raziskovanje blagodejnosti prostora nas uči spoznavati vidni in nevidni del nas skupaj. Zapis o razvoju kraja je berljiv v energijski strukturi holograma. Navdušuje nas, vse ki raziskujemo večdimenzionalnost prostora, kako je vse okrog zunaj in znotraj v inteligentnem omrežju okolja

ZDRAVILNI VIRI ZEMLJE

Iskanje zdravilnih virov Zemlje ne pomeni samo njihovo odkritje in diagnostika vitalnosti. Je veliko več, da dosežemo presežek v zavesti. Za to je potrebno ustvariti krogotok sodelovanja. Tako presežemo lik potrošnika. Postajamo soustvarjalcii poezije duha narave.

PROSTOR-ČASJE

Zakaj v blagodejnem prostoru drugače doživljamo čas? Pojem prostor-časje je povezan z razumevanjem sprejemanja danega trenutka, v polni meri prisotnosti z duhom kraja

PET ELEMENTOV

Poleg štirih elementov: zemlje, vode, zraka in ognja, sestavlja kakovost okolja peti element. To je eter. Diagnostika etra daje vpogled v skrite potenciale preobrazbe.

NARAVNI PRAVZORCI

Naravni pravzorci so mandale Zemlje. Zapisujejo pesem Neba v kamnih, rastlinah in strukturah krajine. Ko osvojimo ta znanja branja arhetipov spoznavamo globlji pomen lepote.

POKRAJINA UČITELJICA

Kako zdraviti najdemo v navdihih narave in prepoznavanju univerzalnih zakonitosti postavitve preobrazbe v skupni namen Tista pokrajina, ki te je sposobna voditi skozi bolečino do razsvetljenja tvoje uganke, je tvoja učiteljica.

ZAVEDANJE DVEH POLOV

Zavedanje dveh polov povsod okrog nas, daje razumevanje sodelovanja in združevanja različnosti. Narava nas uči o skupnem ekosistemu, s tisoči kombinacij ritma dveh polov.

NARAVNA MEDICINA

Naravna medicina ne pozna sprenevedanja, s prelaganjem odgovornosti na druge. Izvor rešitve je v lekarni narave in prebujene duše.

PREPUSTITI SE TOKU

Nezaupanje v zdravljenje tudi izhaja iz zapletov primarne družine. Tam najdemo izhodišče, kako se na novo prepustit toku življenja.

DOMOVANJE

Nezadovoljstvo s krajem bivanja je frustracija, ko si blokiran živeti po svoje. Rešitev je razrešitev ogladala, ki ga vidiš v okolju, kjer živiš. Dokler ne prideš do spoznanja kako živeti funkcionalno v svojem domu, se vrtiš v krogu zrcal v zunanjih interakcijah. Preprosto zato, ker je v samem temelju luknja. Velik premik se zgodi vedno, ko se posvetiš potrebi domovanja, v odnosih s svojim potencialom preobrazbe.

PREDNIŠKI ZAPIS

Predniški zapis bivalne hiše je predpogoj za razvoj. Prepoznamo ga kako je odprt, ozaveščen in aktiven v prenosu pretekle generacije s sedanjo. Stanovalci imajo predniški zapis predočen kot podzavestno energijsko stanje. Zrcali se v medsebojnih odnosih: med preteklim, sedanjim in prihodnjim Ambient ima standard zdravja, ko diha s krajino in ljubeče objema stanovalce.

TELOVADBA BODOČNOSTI

Rekreacija duha in telesa, skupaj z gibanjem energije narave, je telovadba bodočnosti. Seveda izhaja iz tradicionalnih praks. Toda danes velja vadit usklajeno z novo Zemljo v sebi.

INOVATIVNOST

Inovativnost je preseganje omejenih prepričanj, uvajanje preobrazbe in odpiranje nove paradigme. Najbolj se pri tem sproži proces soočanja s senčno platjo rigidnega sistema. Ta je v nas in družbenem organizmu. Značilen po zavračanju večdimenzionalnosti življenja, odstranjevanju pomena svetosti narave in brisanju memorije dediščine prednikov. Na nas je kako se zoperstavimo tem preizkušnjam, ki nas učijo: pomagat pri zdravljenju bolezni duha skupne zavesti okolja,

KREATIVNOST

Sreča je videti sebe v mozaiku brezmejnih možnosti soustvarjanja z Zemljo Umetnost kreativnosti je doseganje presežkov in presenečenj preobrazbe, ki zdravi in daje sinergije. Edini moteči faktor je prestrašenost- biti del univerzalne zavesti. Ko se to naučiš razrešit, postaneš prežet z milostjo modrosti narave.

OZAVEŠČANJE

12.07. 2023 sanjam kako smo v zdravilnem vrtu. Toda obiskovalci se sploh ne zavedajo pomena svetosti in vzročne razsežnosti posebne kakovosti vrta. Prostor govori kako se velja soočiti s kolektivno slepoto. Sanje opozarjajo, naj vendar več pomena damo na ozaveščanje, ki je prežeto z osebnimi izkušnjami samozdravljenja in razvoja ekološkega izobraževanja.

ROMANJE

Smo v času dopustov. Zaželimo si sebi in skupaj: čimveč novih odkritij v potovanju vase. Na novih romanjih in doživetjih dopusta, naj nas spremlja sreča in objem govorice pokrajine.

DENDROTERAPIJA

Bor pomaga krepiti fokus. Od ideje na tla. Ko drevo vprašamo odkrito, se ideja izjasni v zavesti:kako jo prizemljiti navzven.

MEDITACIJA UGLASITVE Z BOROM

Meditacija uglasitve z borom: Postaviš se s hrbtom k drevesu. Predstavljaj si svetlobno krošnjo do neba. Prosi bor za povezanost tvoje vizije idej z ciljem v zemlji.

MEDITACIJA PREOBRAZBA

Meditacija Lošinj: Vdihujes vizijo iz neba in jo izdihujes v planetarno morje. Potem prenos obrneš. Vdihujes stanje radosti čustev iz morja in izdihujes v nebo misli preobrazbe za vse.

Recept za zdravje nam daje neprenehno mati Zemlja. Učimo se to vedenje prepoznavati čimbolj neposredno, iz izkušenj obiskovanja svetih krajev in zdravljenja okolja