Seminarji geomantije

Image title

SEMINAR GEOMANTIJA 2021: PRIČETEK 07.07.

2 MESECA ON LINE CIKEL SEMINARJA:

Program: krepitev zdravja v naravi, razvoj povezanosti in senzibilnosti z Zemljo, učenje geomantije v naravi in domu, holistični trening za reševanje krize koronavirusa, odnos do do denarja, intuicija in ustvarjalnost, zemljenje, osebni razvoj za aktualni čas planetarnih sprememb 2021.

Program je zasnovan za aktualne razmere, z namenom pomagati: poskrbeti za zdravje individualno.

Spletno izobraževanje.

Za dodatna pojasnila na voljo zoom posvetovanje, z odgovori na vprašanja. Pišite na info@geomantije in sporočimo termin.

Image title

V ciklu seminarja 2 mesecev on line program in zoom / mail mentorsko svetovanje.

V primeru ukrepov se program v celoti izvede on line.

Ni potrebno predznanje. Vključene vaje revitalizacije za izvajati doma.

Seminar se vodi individualno in za skupino. Zasnovan za tačas planetarnih sprememb 2021

Geo vaje so zasnovane v skladu s sporočili Zemlje. Namenjene so za osebno uporabo doma.

Število mest omejeno. Individualni pristop mentoriranja.

Prijavnica je odprta do zasedbe prostih mest.

Cena. 300eur

Prijave: info@geomantija.si

Izobraževanje in vaje vodi Robi Lavin, po preizkušenem pristopu seminarjev geomantije, holističnega svetovanja mentorskega dela z ljudmi in proučevanja Zemlje, narave in bivalnih prostorov.
Seminar vključuje obravnavo človeka, doma, narave, okolja bivanja, družbenih razmer in planetarnih podnebnih sprememb s svojim duhovnim ozadjem. Ponuja podporo pri spremembah v letu 2021.

Vsebina je pripravljena točno za prisotne razmere v času in prostoru 2020-2021: z navzočimi preobrazbami Zemlje, prisotnosti koronavirusa in nastajanja novih priložnosti za razvoj notranje stabilnosti in ustvarjalnosti.

Znanja so tradicionalna in sodobna, iz najnovejših ugotovitev o energijskih zakonitostih bivalnega prostora, planetarnega doma in sobivanja z naravo in Zemljo. Poznana so kot energijska medicina, feng shui,radiestezija, bioenergija, psihologija bivanja in celostna ekologija. Prikazani bodo primeri iz prakse.
Holistična znanja geomantije pomagajo poskrbeti zase v sodobnem načinu življenja. Za osebno rast, vseživljenjsko učenje, razvijanje intuicije in ustvarjalnosti- v stiku z naravo.

Podana bodo znanja, ozaveščanja in usmeritve za preobrazbe do aktualnih dogodkov koronavirusa: na globalni, lokalni in osebni ravni. Z napotki za spremembe. Holistični trening je voden mentorsko, z napotki in pomočjo svetovanja.

Izvedli bomo geo vaje za krepitev zdravja instik z naravo in Zemljo. Geomantijske vaje so po tradiciji gibalna meditacija znaravo, podobne taj čiju, vendar unikatne. Zasnovane so na markantnih energijskih lokacijah.  So kombinacija gibov telesa, dihanja ter povezanosti z naravo in Zemljo.

Seminar se izvaja za omejeno število udeležencev: z interno dinamiko izobraževanja.

Mentor: Robi Lavin

————————————————————————————–

Seminar geomantija 2021

Image title

Robi Lavin, mentor

————————————-

SEMINAR GEOMANTIJA 2021
IZOBRAŽEVANJA
ZAVOD ZA CELOSTNI RAZVOJ

ANIMA MUNDI

W: www.geomantija.si