Učenje geomantije

Image title

Izobraževanje geomantije se posveča kako se povezati z Zemljo in sabo v časih krize. Aktualna korona kriza je del obsežnega večplastnega procesa preobrazbe. Prepoznati velja na praktičen način kako se spremeniti, da smo na nov način uglašeni z razmerami.

Pogoji za dosego preboja so evidentni. Zastaviti je potrebno spremembo v samih temeljih. V odnosu so sebe, domovanja, narave, Zemlje in sveta. Opustiti velja preživete načine vedenja in se prepustiti novemu delovanju.

Seminar geomantija zagotavlja udeležencu dosego preboja. Z mentorskim pristopom vodi do spremembe. Program vključuje spoznavanje ozadja aktualnih planetarnih preobrazb Zemlje, sveže novice poročanja o korona dogajanju posledic in vzrokov – katero veljajo za vse univerzalno in posebej za udeleženca seminarja, vaje povezovanja z Zemljo, geo vaje uglaševanja z aktualno konstelacijo leta 2020 s specifično konfiguracijo energij prehodov dvojne potence, osebna rast, odnos do doma in sveta.

Za vadbo so pripravljene unikatne vaje in program učenja v naravi. Prilagojen je aktualnim razmeram s spletnim on line izobraževanjem in mentorskim svetovanjem. Za seminar je omejeno število udeležencev. Program je pripravljen po preizkušenem modelu seminarjev geomantije in posebej za aktualne razmere leta 2020 z vstopom v novo obdobje preobrazbe z Zemljo. Info seminar geomantija 2020 – 2021: https://www.geomantija.si/izobrazevanja/seminar-geomantija-2020-2021.html