Zdravljenje prostorov

ZDRAVLJENJE BIVALNIH IN POSLOVNIH PROSTOROV

Geomantijsko zdravljenje vključuje energijske in duševne razsežnosti prostora bivanja.

Zdravljenje se izvaja z zvočno akupunkturo.  Zvočna terapija je najučinkovitejše sredstvo za zdravljenje prostora. Učinek zdravljenja se zgodi na principih resonance. So znanstveno dokazani. Uporabljale so ga stare kulture vseh kontinentov sveta, za ritualne namene, posvetitve, praznovanja, molitve, iniciacije in zdravljenja. Zvok modulira zdravilne frekvence v aurično polje prostora. 

Zdravljenje z zvokom izvaja skupina sodelujočih. Skupina ni generator zdravljenja, ampak prevodnik. S srčnim namenom za dobro okolja, se ustvarja zvočna in energijska preobrazba. Izvir zdravilne energije je v univerzalnem energijskem polju pokrajine. Motnje in negativnosti, ki se na koncu ozdravijo, se sprostijo v aurično polje matere Zemlje.

Prostoru se omogoči proces samozdravljenja. 

Tradicionalnei tehniki zvočne akupunkture je dodan inovativni element holističnega pristopa z ljudmi. V vsaki situaciji se posveti analogiji med procesi v prostoru in človeku. Delo s prostorom je prepleteno s posvetovanjem do ljudi. Doprinos je osebna rast, vseživljenjsko učenje in duhovno samospoznavanje- na ravni posameznika in lokalne skupnosti.

PREBERI VEčŒ ; Zdravljenje okolja